- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за всичко...
такам тва е моята тема в нея може да пи6ете всякакви работи(без глупости разбира се) може да задавате въпроси и някой от вас да ги отговори същност това е тема за вси4ко въпроси критики смеска казано направо![]()
ако не ви харесва пак може да коментирате или да я истрийте то зависи само от вас
![]()
![]()
тъйче чаОо ви и пишете поне да искара 1 ден......базикам се
![]()
![]()
![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Първоначално написано от ATAKABG
mno si prav
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Някой ще гледа ли "Квартал ана богатите"?Почва след 20 минутки![]()
az az az mn lud film ne izlizam samo za da go gledam neskaПървоначално написано от kPuCkA
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
^ Много ми харесва и на мен,айде отивам да го гледам
aaaaaa da ve4e go gledah O.C. Raqn se zavurna pri semeistvito si.super!!!!!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
аве тоя епизод не ме накефи много.явно целия сезон ще е така,ама карай![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Няма прошка за никойПървоначално написано от ATAKABG
според мене кварталът на богатите няма да бъде толкоз интересен тоя сезон 6от мариса(нали теи се казва6е)я няма ама 1 серия бе6е яка![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
Има си цял раздел "Кофата"... като не знаеш к'ва тема да пуснеш, пък ти се лигави... пиши там. Ако искате да обсъждате някой филм, "Музика и ТВ" е за това.
пхах...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.