- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол тази седмица е _Cuddly_
Първоначално написано от alice sw
Ще дам прост пример - когато кажеш на някого "езиковата" и на него веднага му светват очичките, защото знае, че е пълно с красиви девойки, които не подбират много.
Аз толкова съм свикнала да ги гледам, че вече не ми прави никакво впечатление. Трябва някоя да дойде гола на училище, за да я забележа.
Какво точно имаш предвид под маниера им, защото не схващам?Говориш за стил на обличане, поведение или просто пиене на кафе и клюкарене с тях? (:
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Бях на един роднински рожден ден и умирах от тъпотия. Тогава още чатех, но само с приятели..
В общия чат на канала на математическата гледам някъв, който само разпитва колко е косинус от еди колко си, колко е синус и т.н. и почнах да се ебавам с него яко.. цяла вечер ташаци и не знам защо, но явно съм му дала мейла си и съм забравила. След 2 дни получих писмо, в което ми честити празника (8 март), което много ме трогна, писахме си една седмица и най-накрая му се вбесих, защото само отлага срещата ни, заплаших го и го наритах да се видим.
В първия момент като го видях си казах "Ебати смотаняка.. що все на мен?!".. карахме колело, седнахме после да си говорим и почна да вали и той (естествеееено) си даде горнището (първи +), не ме прекъсна нито веднъж, въпреки че не млъкнах 3-4 часа (не се ебавам.. втори +), гледаше ме с такова възхищение (трети +), имаше хубаво тяло.. мяу (четвърти +).
Е, вие да не си мислите, че ще се оставя ей така на произвола... аз през тва време си имах още един.. беше ми резервен вариант и ходех около 2 седмици и с двамата, за да видя кой ще се окаже по-добра партия.
И така... добре, че съм оправно и нахално девойче!
амиии...маниерът им, как да го кажа...желанието за убиване на самочуствието на всичко, което мърда наоколо...фактът, че щом се види дори някой дори за 2 секунди трябва да се огледа от-до...и миличката физиономия, когато попаднат измежду "техни" хора, нищо, че с въпросните се виждат веднъж в годината случайно
всъщност няма значение...задавам въпроса, защото някои от споменатия вид си правят експерименти със самочуствието ми...бтв, иначе някои от тях са адските мацки - суупер яки и суупер милички (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
1. Пиене, пушене...абре какви пороци имаш?
От Ловеч си,нали (:
Мноооооооооого поздрави на града и на рекичката и на езиковатааа и на Дикисанаааааааа и на моста
уаааааааааа
Ебаси якия град е тва![]()
Първоначално написано от Madness
От Плевен съм![]()
Първоначално написано от alice sw
Ще ти разкажа една показателна случка..
Пиех в края на годината бирички с тогавашните дванайсетокласници и една от най-яките пичета слиза от ненормално БМВ.
Единия я поглежда - "бааа, тая пак е правила свирки", друг казва "Луд ли си бе, тва е колата на баща й!", и оня първия "Ба, човек, то езиковата я мина, строителния също.. сега и баща ли бе?"... гагагага... мноооооого грубо![]()
На мен само няколко са ми смешни и противни - те са малки и се чукат с едни чичковци, които им купуват дрешки. Иначе другите девойки не са чак толкова лоши. Просто имат страшно много пари и се грижат добре за себе си.
От моя клас също си имам пичета и с тях се движа главно.
Но всичко това не влияе на самочувствието ми първо, защото е непоклатимо и второ, защото компанията от класа ми е най-най.. движа се с най-уважаваните хора. хаха
Хм, май са само пиенето и пушенето.. може би и любовта към шоколада!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
което не пречи да ми пратиш поздравитеПървоначално написано от _Cuddly_
близко си :P
хаха, разбира сеПървоначално написано от Madness
![]()
Аз ще задам малко климатични въпроси:
Сбозва ли ти се настроението, когато навън е мрачно и вали?
Какво предпочиташ: кучешки студ или африканска жега? Говорим за крайности.
Първоначално написано от Victorious One
Понякога се скапвам, ако вън е пикливо и противно. Зависи с кого съм.. ако съм с приятели, пием бира и шляпаме белот, нищо не е в състояние да ми прецака настроението, но ако съм сама.. блях, гадно.
Май предпочитам жегата. Зиморничева съм.. а ако е горещо винаги мога да си пусна климатика, очаквайки нощта, когато температурите ще са нормални и ще изляза.
Какво най-много обичаш да ядеш?
Бял или кафяв шоколад?![]()
Кое място,на което си била те е впечетлило най-много?Эащо ?
Ако трябва да определиш себе си с три думи,кои ще бъдат те?
Оптимистка ли си или песимистка ?А може би реалистка?
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley`n`Sum
Madness, аз съм от Ловеч (:
Какво правиш към 3 часа в неделя следобед?
![]()
учаПървоначално написано от alice sw
![]()
poor little _Cuddly_ (:
Като се оправи времето си запазвам един неделя следобед за бири, може ли?
![]()
разбира се!Първоначално написано от alice sw
![]()
Интересна тема!
Ок!
та ето моите въпроси.
1. Чувстваш ли срането като полвин ебане?
2. Пееш ли докато си под душа?
3. Най-неловката ситуация, в която си изпадала е?
Форум номер 1?
Първоначално написано от Freeminded
в други форуми не влизамПървоначално написано от p4elata_brumze
Sмяташ ли се за решителна личност? Тоест взимаш решения без колебание и се лишаваш от нещо с цел - друго нещо?
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
Много зависи от ситуацията и проблема. Понякога не се замислям много, но друг път ми е адски трудно да реша, особено ако се касае за нещо съществено.