- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол тази седмица е _Cuddly_
Е защо да не отговарям? Въпроси като въпроси.Първоначално написано от Мате
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от exploitedteen
Има неща, за които не съм се замисляла никога (относно мен самата или живота ми) и сега ги откривам чрез въпросите.
А иначе за повечето хора си имам изградено мнение на базата на постовете им и сега само го затвърждавам.![]()
Ще ми пишеш ли едно ЛС преид да дойдеш пак тук, за да разберем все пак дали ще се видим макар и за едно кафе?![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Като идваш към София .. ще доведеш ли русата си приятелка защото още не мога да си я избия от главата!?![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Обещавам да се обадя за кафе, но вероятно пак ще бъда "детегледачка".. апф.![]()
Пич, дори не помня за коя руса приятелка говориш. Припомни ми, може и да дойде с мен.![]()
Аз имам още няколко въпроса...![]()
1)Представи си една ситуация:утре най най най любимата ти група е в града ти,но утре приятеля ти отива в чужбина.Там ще е 6 месеца.
Какво би избрала-да прекараш вечерта с него или да отидеш на концерта?
2)Лесно ли прощаваш чуждите грешки?
3)Често ли спориш с родителите си?
4)Много ли досаждам?![]()
Кои са въпросите, които до сега никой не ти е задал, а си очаквала да ти зададат или ти се е искало да ти бъдат зададени?
Кои са действията, които ти се е искало някой да направи за теб, но не ги е направил? Какво е направил вместо тях?![]()
Как преодоляваш несигурността си?
Вярваш ли на 'шестото' си чувство?
Последно излъга за...?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от Pedigree
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Как си учиш темите по история?![]()
Коя ти е най-лесна?
Коя най-трудно запомни?
Коя искаш да ти се падне?
О, не ме питай, защото съм много много назад. Доскоро ги писах и разработвах, променях ги в зависимост от това как ми е най-лесно да ги запомня и така.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Направила съм си график, разпределила съм си задачите и ако го спазвам, няма да имам проблеми.
Иначе ги уча с писане (преписване на основното и най-важното) и после вмъквам "локумите" между това, което съм написала и го уча. Гледам да не зубря, а да вниквам в нещата. Забелязах, че когато съм назубрила тема, ако ме питаш нещо от средата на темата, няма да мога да го кажа, а ако почна от началото ще го разкажа, обясня и т.н. Затова повече никакво зубрене! От него яко се затъпява.
:P :P :P :P :P :P :P :PПървоначално написано от Madness
na ezikovata i na dikisana vinagi koagto kajesh shte prashtam![]()
Днес е седмия ден,откакто Къдли е на стола,тоест времето изтече.
Та...предстои ни да изберем нов човек,принципно така щеше да бъде.
Ама,аз имам една така...малко ненормална идея. :P Та,виждала съм,че във форума има доста двойки.Примери няма да дам...![]()
Навити ли сте да качим някоя двойка на стола?Мисля,че ще бъде забавно,ама вие избирате всъщност.![]()
П.С.Този пост е,за да си кажа идеята просто.Кажете ми дали ви допада?Ако да,ще търсим кандидати,после анкета и стола.![]()
Стига с тая анкета и ЛС-та!Първо, че отнема супер много време и второ че се спами допълнително!!! Според мен най-добре е последния да избере следващия!!! Естествено да се казват хора, които влизат често. А ако някой не иска да е на стола, ще си каже и ще се избере друг!
Съгласна.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от bungle
И аз, и аз. Така е най-добре
![]()
Робинята на Quench
Стигнахте ли до консенсус всички? Че трябва да обмисля коя ще е следващата жертва...
Окей,щом не искате.
Къдли,казвай кой даваш в жертва? :P
Canis_Dirus - да видим що за животно си
Do you accept the challenge?![]()
Що аз? Аз съм нов потребител - нямам агитка симпатизанти. Какво ми е интересното?Първоначално написано от _Cuddly_
Grumpy old madman
Именно.Първоначално написано от Canis_Dirus
Бягаш ли?
Не би било честно спрямо заявилите желание. Обаче, ако има още желаещи - нямам против. Но имайте в предвид, че може да се чака за отговор. Напоследък сядам на PC само вечер.Първоначално написано от _Cuddly_
Grumpy old madman
Тук идеята е Аз да избера кой ще седне на стола, тъй че не ми се обяснявай като девойка.
Ако си редовен всяка вечер какъв е проблемът?