- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол тази седмица е _Cuddly_
брейн стю, на софия ще идвам февруари. Пак на изпит обаче, но този път по френски. Надявам се тогава да не съм отново детегледачка и да имам повече време.
фейк, винаги съм била на мнение, че човек трябва да се уважава и да обича себе си, за да го уважават и другите. Не може да си мекотело и да очакваш добро отношение от останалите.
Истината е, че аз съм едно отвратително себично същество. А самочувствието ми е на базата на това, което съм, това, което мога, това, което знам. Далеч съм от мисълта, че съм нещо велико, но съм много повече от хората, които ме заобикалят и в чиято среда съм попаднала случайно (съученици например).
Днес е така. Утре ще попадна в среда с хора, които може би са постигнали повече от мен, но това единствено ще ми дава стимул да драпам напред и нагоре, за да стигна тяхното ниво.
Не знам дали това отговаря напълно на въпроса ти, но понякога и на мен ми трудно да намеря точните думи, за да изразя неща, над които не съм се замисляла, неща, които съм ги приемала за даденост просто.
Собственост на Canis_Dirus