Имаш ли несбъдната мечта ?Ако да,каква е тя ?
Ами.. може би да отида до Франция. Толкова години го уча този език, литература, история и т.н. и ми се ще да се докосна до френската култура, да говоря с истински французи.. хаха
Вярваш ли в Бог ?
Вярвам.
Кое е най-лошото нещо,което си правила на някого ?
Ах, знам ли.. гаврила съм се много с чувствата на някои хора, но е било без да искам, просто съм непостоянна..
А най-доброто?
Да нахраня едно почти непознато момиче и да прекарам с нея нощта, защото няма къде да спи - беше се скарала с приятеля си.
Участвала ли си в някакви благотворителни мероприятия ?Какви ?Ако не,имаш ли желание ?
Освен да давам пари на просяци (което винаги правя, ако имам), не.. аа, веднъж давах и някакви дрехи за дом, но това са дреболии.
Ако имах повече пари, бих дарила. Но да се занимавам и да организирам разни неща - определено не, не е в мой стил. Аз собственото си време не мога да разпределя и да се оправя, камо ли с подобни сериозни задачи...
Какво ще направиш с 1 милион ,ако го спечелиш ?
Ще си купя хубава кола, всички безполезни предмети, за които съм мечтала, ще си взема хубав апартамент или вила някъде.. ей такива неща (не си мисли, че си противореча, защото казах, че ще даря пари, ако имах - просто това не са много пари и ще ги получа еднократно, не е постоянен доход и затова всичко ще похарча за себе си и приятеля си).
Кое е нещото,в което те бива най-много ?
Хм, рисуването.
Вярваш ли в съдбата ?
Не.
Можеш ли да пееш ?
Дааа, 6 или 7 години (не помня вече) съм пяла в хор. Звучи смешно, но беше приятно.