Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
^Това е зло!

Как се запозна с мъжа ти?
С какво те привлече?
Кой кого заби?

Бях на един роднински рожден ден и умирах от тъпотия. Тогава още чатех, но само с приятели..

В общия чат на канала на математическата гледам някъв, който само разпитва колко е косинус от еди колко си, колко е синус и т.н. и почнах да се ебавам с него яко.. цяла вечер ташаци и не знам защо, но явно съм му дала мейла си и съм забравила. След 2 дни получих писмо, в което ми честити празника (8 март), което много ме трогна, писахме си една седмица и най-накрая му се вбесих, защото само отлага срещата ни, заплаших го и го наритах да се видим.

В първия момент като го видях си казах "Ебати смотаняка.. що все на мен?!".. карахме колело, седнахме после да си говорим и почна да вали и той (естествеееено) си даде горнището (първи +), не ме прекъсна нито веднъж, въпреки че не млъкнах 3-4 часа (не се ебавам.. втори +), гледаше ме с такова възхищение (трети +), имаше хубаво тяло.. мяу (четвърти +).

Е, вие да не си мислите, че ще се оставя ей така на произвола... аз през тва време си имах още един.. беше ми резервен вариант и ходех около 2 седмици и с двамата, за да видя кой ще се окаже по-добра партия.

И така... добре, че съм оправно и нахално девойче!