- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- фал !!!!!! ;(
давам направо към въпроса ..преди малко братовчедка ми доиде и ме помоли да се консултирам с някого и реших че вие може би сте наи-компетентни защото до сега винаги съм получавала полезни съвети.. та към проблема.. преди около 2 седмици тя е правила секс с приятеля си и ми каза че е забравила да пресметне овулацията си и се оказала точно на същия ден а те тогава го правили без презерватив разбира се тои не е свършвал в нея но много се притеснява дори си взе тест макар че е раничко защото трябва да и доиде на 10-ти ,но незнам моля ви кажете ми каква е възможността да е забременяла от течността която се отделя от пениса преди да свърши момчето по време на овулация???? Благодаря предварително на всички !
попринцип не е много голяма споко, защото аз доста редовно правя секс без презерватив както и няколко мои приятелки и не ми се е случвало нищо, нито на тях
малко си е опасничко наистина, ама не се притеснявай. не ми се вярва да имаш толкова лош късмет, че да стане още от първия път![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Вероятността е малка... но я има!!
За тест въобще не е рано! Ако той показва отрицателен резултат ..няма място за притеснение! успех
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Когато има дори и малка вероятност и става дума за живота на едно момиче и едно дете нищо не е за пренебрегване. С едно нежелано забременяване братовчедка ти може да се осакати за цял живот, от друга страна ако роди детето няма да има никак лесно детство.
Моя съвет: веднага да си направи тест за бременност. Дори два, в два различни дни. Така всякакво съмнение ще изчезне. Все пак имай предвид че овулацията не разполага със швейцарски часовник и има разминаване до няколко дни. Освен това много двойки (здрави двойки) опитват да забременеят с месеци преди да успеят. С една дума това не е много лесен процес макар че когато не е желано май става по-лесно
Ако теста е отрицателен - ще черпите.
Ако е положителен... бърза среща с лекар и ви стискаме палци.
п.п.Казвал съм го около 1000 пъти но пак ще го кажа - използвайте противозачатъчни. Не струват много, не се изисква много, можете да го правите както искате, когато искате и ви дават 99% сигурност. Защо рискувате бъдещето си само за 8-10 лв. на месец? Вероятността от забременяване при секс без предпазни мерки е много над 20% така че помислете. За противозачатъни можете да питате всеки фармацефт във всяка аптека ( не помошник фармацефтите плс )
п.п.Казвал съм го около 1000 пъти но пак ще го кажа - използвайте противозачатъчни. Не струват много, не се изисква много, можете да го правите както искате, когато искате и ви дават 99% сигурност.мението до тези думи беше компетентно и издържано нооо...имам само 1 въпрос - ПРОТИВОЗАЧАТАЧНОТО ДАВА ЛИ МИ 99% СИГУРНОСТ ЧЕ НЯМА ДА СЕ РАЗБОЛЕЯ ОТ СПИН или от някаква кофти инфекция(риторичен въпрос.. да поясна)
Първо на автроката-- кажи на братовчедка си да спре да се ебе преди да навърши възрат, в която ще й дойде акъла. Може ли да се сношаваш баш на овулацията си без презерватив... Да, вероятността да забременее е мнооооого голяма даже и да не е свършил в нея. Това е гадната истина.Първоначално написано от sexnaeks
Сега по цитата: Противозачатъчните са анти-бебе. Не анти-спин. Презеватива е единсвеното средство предпазващо от болести. Но безброй "умници" не ползват нито едното и не могат да се начудят кое по-ги притеснява- бебе ли ще имам или сифилис...![]()
![]()
![]()
Напълно си прав че противозачатъчните не дават гаранция за СПИН или други венерически заболявания но този съвет го давам на хората които така или иначе правят секс без презерватив. ака поне се предпазват от бременност, а щом те си поемат отговорността да се разболеят от дадена болест е изцяло тяхно решение. ВСЕКИ (наистина ВСЕКИ) знае че от венерически заболявания може да те предпази само презерватива (разбира се не във всички случаи) но както виждате масово явление е хората да се "пазят" с календарчета, с пози, със свършване навън и изобщо не им дреме че неползват презервативПървоначално написано от sexnaeks
Един приятевл ми каза че най-добре е да се ползва лимодата против забременяване и венерически болести. Когато го видя изумената ми физиономия той поясни - просто вместо да правиш секс, пиеш лимонада![]()
хаХАхаХАхПървоначално написано от alex
![]()
това звучи като нещо, което бившето ми гадже би казало...![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Почти нищожна е вероятността споко. Принципно винаги съм си перкал без, когато съм със сериозна приятелка и като направим сбора за около 4 години и половина никога не е ставал гаф.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.