.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: G точката

G точката

значи въпросът ми е следния как точно да я стимулирам най-силно бях чел една статия но нещо неразбрах мн мн на 4 5 сантиметра посока на папа какво ще рече това че нетрябва да се вкара целия ли??? и как да вазбудя половинката си най-много???

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    ръгаш пръста и търсиш по тавана тъкан подобна на гъба и почваш....
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

аз знам че тази G-точка се намира при всеки различно.мисля че само ти и твоята приятелка можете да я откриете.Успех

a kak da q vazbudq nai barzo.....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от goliq_maha
    Kato q lijesh...

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Kato q lijesh...
    да,това е едно от нещата,които можеш да направиш.Може да продължите по-дълго с любовната игра,по-страстни целувки,да я целуваш там,където обича и така за друго не се сещам

Kato q lijesh...
    tam e problema 4e probvah taka no tq super trudn ose vazbujda pls pomognete mi kak da q vazbudq za G to4kata razbrah sq ako mi pomognete s ne6to garantirano za vazbuda koeto barzo i sigurno da q vazbudq...

vie kakvo razbirate pod lubovna igra?

например:започвате да се целувате и ти през това време започваш да я галиш тук-там(където тя обича)включва също целувките по различни места от тялото,някой хора се възбуждат дори при говорене на "мръсни" думи.Целта е да разбереш какво харесва приятелката ти.А можеш да разбереш като я попиташ и поговорите за това

Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    например:започвате да се целувате и ти през това време започваш да я галиш тук-там(където тя обича)включва също целувките по различни места от тялото,някой хора се възбуждат дори при говорене на "мръсни" думи.Целта е да разбереш какво харесва приятелката ти.А можеш да разбереш като я попиташ и поговорите за това
    aham mersi mn za pomo6ta

Няма защо,но не забравяй да я попиташ,защото все пак аз мисля че това възбужда като съдя по мен, а за нея не мога да кажа...

Град
    HaSkoVo
    Kato q lijesh...
    tam e problema 4e probvah taka no tq super trudn ose vazbujda pls pomognete mi kak da q vazbudq za G to4kata razbrah sq ako mi pomognete s ne6to garantirano za vazbuda koeto barzo i sigurno da q vazbudq...
    използвай афродизиаци ароматни свещи шоколад той също вазбужда или нещо от този сорт
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

ami problema e 4e tq neiska da govorim zatfa a az iskam kato "spim" zaedno ad i haresa....

Хубаво е че мислиш и за нейния кеф ти си едно добро човече... пожалвам ти още много Успех в живота !
    [img][/img]

ami problema e 4e tq neiska da govorim zatfa a az iskam kato "spim" zaedno ad i haresa....
    е...тука вече е по-сложно...Чудя се защо пък не иска да си говорите за това питай я тогава каква е причината за да не иска да говорите за това.Сигурно се притеснява,но според мен в една връзка общуването е едно от най-важните неща,за да бъде връзката наистина пълноценна.

mi smisal takaf nie govorihme ama tq vika nz kade to4no ..... smisal tq nqma mn opit v sexa (ne 4e az imam..) i pak molq za pomo6t 6toto sam ot4aqn ne e huu samo na men da mi e kef iskam i na neq da i haresa

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    ЕТО: http://www.vbox7.com/play:d9cce643
    има и други такива теми!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

mersi vse pak no sam go pro4el otdavna..

Абе тук 91 % са правили секс...как ги намирате толкова лесно?

mi smisal takaf nie govorihme ama tq vika nz kade to4no ..... smisal tq nqma mn opit v sexa (ne 4e az imam..) i pak molq za pomo6t 6toto sam ot4aqn ne e huu samo na men da mi e kef iskam i na neq da i haresa
    много мило е от твоя страна, но силно се съмнявам тя да не знае къде й харесва.пробвай да я целуваш на различни места и така ще разберете и двамата,ако тя наистина не знае

можеш да я въбудиш най-много с езиче или с ръка по клитора!

Мега фен Аватара на amatorium
    Na tebe sega kakva ti e ideqta? Da nauchish neshto za G tochkata ili da q vuzbudish? G tochkata e silno nadcenqvana erogenna zona pri dosta ot momichetata. I vse pak po temata - puhni srednoto prustche vuv vaginata da sochi nagore kum korema i zapochni bavno da go izteglqsh navun. Shte usetish edno leko po-tvurdo i grapavo mestence. I vse pak ne ochakvai chudesa. Nai-erogennoto mqsto na jenata e mozuka.
    Eating isn't cheating - Arnold

eto ti klip4e da vidi6 kvo predstavlqva nagledno G to4kata --G to4kata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си