- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- G точката
значи въпросът ми е следния как точно да я стимулирам най-силно бях чел една статия но нещо неразбрах мн мн на 4 5 сантиметра посока на папа какво ще рече това че нетрябва да се вкара целия ли??? и как да вазбудя половинката си най-много???![]()
![]()
ръгаш пръста и търсиш по тавана тъкан подобна на гъба и почваш....![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
аз знам че тази G-точка се намира при всеки различно.мисля че само ти и твоята приятелка можете да я откриете.Успех![]()
a kak da q vazbudq nai barzo.....![]()
Kato q lijesh...Първоначално написано от goliq_maha
да,това е едно от нещата,които можеш да направиш.Може да продължите по-дълго с любовната игра,по-страстни целувки,да я целуваш там,където обича и такаПървоначално написано от Nadelina
за друго не се сещам
tam e problema 4e probvah taka no tq super trudn ose vazbujda pls pomognete mi kak da q vazbudqПървоначално написано от Nadelina
za G to4kata razbrah
sq ako mi pomognete s ne6to garantirano za vazbuda koeto barzo i sigurno da q vazbudq...
vie kakvo razbirate pod lubovna igra?
например:започвате да се целувате и ти през това време започваш да я галиш тук-там(където тя обича)включва също целувките по различни места от тялото,някой хора се възбуждат дори при говорене на "мръсни" думи.Целта е да разбереш какво харесва приятелката ти.А можеш да разбереш като я попиташ и поговорите за товаПървоначално написано от goliq_maha
![]()
aham mersi mn za pomo6taПървоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
Няма защо,но не забравяй да я попиташ,защото все пак аз мисля че това възбужда като съдя по мен, а за нея не мога да кажа...![]()
използвай афродизиаци ароматни свещи шоколад той също вазбужда или нещо от този сортПървоначално написано от goliq_maha
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
ami problema e 4e tq neiska da govorim zatfa a az iskam kato "spim" zaedno ad i haresa....
Хубаво е че мислиш и за нейния кефти си едно добро човече... пожалвам ти още много Успех в живота !
[img][/img]
е...тука вече е по-сложно...Чудя се защо пък не иска да си говорите за товаПървоначално написано от goliq_maha
питай я тогава каква е причината за да не иска да говорите за това.Сигурно се притеснява,но според мен в една връзка общуването е едно от най-важните неща,за да бъде връзката наистина пълноценна.
mi smisal takaf nie govorihme ama tq vika nz kade to4no ..... smisal tq nqma mn opit v sexa (ne 4e az imam..) i pak molq za pomo6t 6toto sam ot4aqn ne e huu samo na men da mi e kef iskam i na neq da i haresa![]()
![]()
![]()
ЕТО: http://www.vbox7.com/play:d9cce643
има и други такива теми!
Прочети статията Нейно Величесто G-точката
mersi vse pak no sam go pro4el otdavna..
Абе тук 91 % са правили секс...как ги намирате толкова лесно?
много мило е от твоя страна, но силно се съмнявам тя да не знае къде й харесва.пробвай да я целуваш на различни места и така ще разберете и двамата,ако тя наистина не знаеПървоначално написано от goliq_maha
![]()
можеш да я въбудиш най-много с езиче или с ръка по клитора!
Na tebe sega kakva ti e ideqta? Da nauchish neshto za G tochkata ili da q vuzbudish? G tochkata e silno nadcenqvana erogenna zona pri dosta ot momichetata. I vse pak po temata - puhni srednoto prustche vuv vaginata da sochi nagore kum korema i zapochni bavno da go izteglqsh navun. Shte usetish edno leko po-tvurdo i grapavo mestence. I vse pak ne ochakvai chudesa. Nai-erogennoto mqsto na jenata e mozuka.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
eto ti klip4e da vidi6 kvo predstavlqva nagledno G to4kata --G to4kata