- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Mомичета help
Четох четох теми за обезкосмяване и всичките едно и също питали щото не намерили друга тема такава То си има тарсачка бе хора Та мн литература изчетох ама никаде не сте засегнали въпроса с космите около ануса отиващи към дупето Аз съм момиче и казано честно макар да ме е срам да си призная имам доста косми там долу а се чудя дали с бръснача е удачно щото първо че е супер трудно там не знам как се извартате та чак до там стигате, второ не знам дали при вас е така ама при мен растат все по навън дали ми е трепнала раката като съм ги махала преди това или нещо друго нз Как е при вас ? Какво правите вие по този въпрос??? и имате ли изобщо подобен проблем?
хахх...ами мисля че не е много удачно да е с бръснач защото това там е много деликатно място...ако не са толкова много /косъмчетата де/ по-добре не ги пипайам месля че най-удачно е с лентичка
![]()
Е да малко са със сигурност, доста повече са при мъжете. Ами както прецениш, аз си ги бръсна, някои ходят на кола маска. Зависи, теб какво те кефи.
ami mila mislq 4e ne e prepora4itelno s brasna4a....ili nqkvi lenti4ki ili kola...kakto ti si preceni6![]()
![]()
![]()
Предлагат се в аптеките и козметичните магазини на бройка или цяла кутия.За интимнит части има специални,предвид това,че кожата там е изключително нежна и ранима.Към въпросните лентички има и специални кърпички,напоени с някаква специална,мазна течност,която се прилага след употребата на лентите кола маска.Надявам се да си получила поне бегла предсатав по въпроса.Първоначално написано от indecent
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ъ сигурна ли си че има специални за интимните части?Не са ли универсални лентите?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Към авторката-можеш да отидеш на козметичка на която ще и по-лесно да направи това което на теб ти е трудно.
Първоначално написано от indecent
Да на този принцип са.Взимаш една лента и я търкаш с ръце,докато се позагре(Всъщност една лепенка е съставена от 2 слепени).Лепваш,притискаш съвсем внимателно,след няколко секунди отлепваш по посока,обратна на растежа на косъма.След,което ако нямаш кърпичка,използваш памуче натопено в мазнинана(зехтин,олио) за да се премахне ненужноот количество кола маска.
Отговор по въпроса на Liar-Да за целта има специални,различават се по състава на веществата,които образуват лепливата повърхност.
![]()
Първоначално написано от indecent
Именно.
![]()