.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Mомичета help

Четох четох теми за обезкосмяване и всичките едно и също питали щото не намерили друга тема такава То си има тарсачка бе хора Та мн литература изчетох ама никаде не сте засегнали въпроса с космите около ануса отиващи към дупето Аз съм момиче и казано честно макар да ме е срам да си призная имам доста косми там долу а се чудя дали с бръснача е удачно щото първо че е супер трудно там не знам как се извартате та чак до там стигате, второ не знам дали при вас е така ама при мен растат все по навън дали ми е трепнала раката като съм ги махала преди това или нещо друго нз Как е при вас ? Какво правите вие по този въпрос??? и имате ли изобщо подобен проблем?

Мега фен
    хахх...ами мисля че не е много удачно да е с бръснач защото това там е много деликатно място...ако не са толкова много /косъмчетата де/ по-добре не ги пипай ам месля че най-удачно е с лентичка

Е да малко са със сигурност, доста повече са при мъжете. Ами както прецениш, аз си ги бръсна, някои ходят на кола маска. Зависи, теб какво те кефи.

ami mila mislq 4e ne e prepora4itelno s brasna4a....ili nqkvi lenti4ki ili kola...kakto ti si preceni6

kakvi sa tezi lenti4ki ?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    kakvi sa tezi lenti4ki ?
    Предлагат се в аптеките и козметичните магазини на бройка или цяла кутия.За интимнит части има специални,предвид това,че кожата там е изключително нежна и ранима.Към въпросните лентички има и специални кърпички,напоени с някаква специална,мазна течност,която се прилага след употребата на лентите кола маска.Надявам се да си получила поне бегла предсатав по въпроса.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    kakvi sa tezi lenti4ki ?
    Предлагат се в аптеките и козметичните магазини на бройка или цяла кутия.За интимнит части има специални,предвид това,че кожата там е изключително нежна и ранима.Към въпросните лентички има и специални кърпички,напоени с някаква специална,мазна течност,която се прилага след употребата на лентите кола маска.Надявам се да си получила поне бегла предсатав по въпроса.
    Ъ сигурна ли си че има специални за интимните части?Не са ли универсални лентите?
    Към авторката-можеш да отидеш на козметичка на която ще и по-лесно да направи това което на теб ти е трудно.

zna4i tezi lenti4ki sa sy6tite kato kola maskata taka li?

Град
    I don`t know where
    zna4i tezi lenti4ki sa sy6tite kato kola maskata taka li?
    Да на този принцип са.Взимаш една лента и я търкаш с ръце,докато се позагре(Всъщност една лепенка е съставена от 2 слепени).Лепваш,притискаш съвсем внимателно,след няколко секунди отлепваш по посока,обратна на растежа на косъма.След,което ако нямаш кърпичка,използваш памуче натопено в мазнинана(зехтин,олио) за да се премахне ненужноот количество кола маска.

Отговор по въпроса на Liar-Да за целта има специални,различават се по състава на веществата,които образуват лепливата повърхност.

i kak se kazvat tezi lenti4ki ? da ne sa kato lenti4kite na veet ?

Град
    I don`t know where
    i kak se kazvat tezi lenti4ki ? da ne sa kato lenti4kite na veet ?
    Именно.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    защ0 пр0ст0 не 0тидеш на к0зметик ..?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване