.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Момичета какво правите за да подлудите гаджетата си?

Кажете ми как да подлудя приятеля си!Благодаря предварително!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Като за начало родила съм се и оттам нататък мъжката част се подлудява ли подлудява :P :P :P :P
    Blame the sin, not the sinner.

когато сте някъде с приятели или на обществено място, подшушни му на ушенце какво искаш да направиш с него ефектът ще е

\/

primerno moqta priqtelka mi predlaga ne6to mnogo divo i predizvikatelno koeto 6e mu digne nai-malko adrenalin4eto

Град
    *in a pink dream*
    mmmm kakvod a pravq , az sym go podludila oshte predi godina :P
    v nashteo polojenie , kogato se vijdame na mesec-dva za nqkolko dni , toi si poludqva.
    ot normalnite jenski nomera s disktetno popipvane , proshepvane na razni snehat na uhshe ... malko po-ne-za-pred-hora celuvkiii iii toi e gotov
    pyk i vyv vsqka vryzka , koqto treq po-dylgo pratiniorite syznatelno ili ne si izmislqt svoi znaci , mimiki i fizionomiiki , koito si imat znachenie :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]когато сте някъде с приятели или на обществено място, подшушни му на ушенце какво искаш да направиш с него ефектът ще е

\/

Да това ще помогне, както и по-придизвикателно поведение.Стриптийза подлудява безотказно, така че ако имаш желание пробвай.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Izglejdai dobre, oblichai se dobre i govori dobre. I da ne zabravish da si slojish hubavi obuvki.
    Eating isn't cheating - Arnold

Един бивш ми беше казал, че имам най- якия език на света. Ми, при него цаката беше да го използвам тва... Дали ще се целуваме по-предизвикателно, ще прокарвам езиче по врата или свирка... Със сегашния е по-трудно- мноооооого гушене и палави ръце...
    It`s all in the details! ")

ами напипай слабите му места..гали го там където знаеш че му харесва..все пак имаш някаква предтсва какво обича и какво не..използвай знанията си за него

Всъщност всеки човек полудява от различни неща...съвсем малки понякога. Бившият ми се възбуждаше, когато си захапех долната устна...сегашният ми мъж се кефи на невинността...едно протягане за него е адски секси, а когато започна да правя секси пози, казва, че е гадно...винаги ме налазва, когато се обличам...шантав човек. Била съм много секси...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    bulgaria
    kakto si go celuvam i izednuj ezika mi mine po vratleto s mn burzi dvijeniq go lija navsqkude i go zasmukvam,lel poburkva se .ili do kuto go pravq tva da mu brukna pod bluzata i da mu dratq grub4eto.mn obi4am kakto si vurvime ili da sme v kae nqma zna4enie i napravo po4vam da go subli4amm bez vuob6te da se suobrazqvam,prikrivame se vuzmojno nai-burzo i dobre i mu pravq svirki ei taka super spontanno i e adski qko :P

кажи му че ако не те е** ще го рритнеш в топките кави му също че искаш да те е** като черен,така той ще се почуства бял(хлабав) и ще иска да те задоволи :P
    ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!

Цитирай Първоначално написано от SaM1
    кажи му че ако не те е** ще го рритнеш в топките кави му също че искаш да те е** като черен,така той ще се почуства бял(хлабав) и ще иска да те задоволи :P
    tova be6e grubo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си