- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Удар със зъбки??
Мм ами ситуацията е следната. Аз мн се притеснявах от първата си целувка с език с момче. Тя пък стана супер неочаквано. Направо ме награби и по едно време усещам нещо слузесто в устата си Та както и да е справих се макНо на няколко пъти се случи да си ударим зъбите Той се усмихна и нищо не каза ама това би ли трябвало да става? Нормално ли е или... ?
Ами да Даже в първия момент докато разбера кво става само се озъртам насам натам Викам кво става тука А то какво било :P Мн неподготвена ме хвана![]()
ми мен не ми се е случвало но може би е нормално...
това със "слузестото нещо" ме изкефи![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Случва се бе спокойно. Успех!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Хеахеаахеахехаех напрао цепиш мрака девойче :>>>> Искрено развеселяваш ... просто като се разучите тфа ш' отмине. Релакс и тфа е.![]()
Spoko, slu4vat se i takiva raboti . Aide uspeh![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Строши ли му зъбите ? Ако не - няма за какво да се притесняваш !
p.s. За да почувстваш 'нещо слузесто в устата си' ми се струва, че трябва да си му лапала ама.
И запомнете деца - честото мастурбиране води до пристрастяване !
Ох мерси мерси доста ме успокоихтеОсвен пичагата с лапането
Ама така си е слузесто е ...
![]()
Душко не се притеснявайние първия път се захапахме ..но беше весело
и пробвахме отновооо... :P
Спокойно, случва се не се притеснявай![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..