.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: Sex-мания

Guest

Sex-мания

Na 16 s1m .. imah 1 dosta stranna vrazka hodih s 1 momi4e na 7 misec mi i predlojih da pravim sex tq prie i kaja 4e ot vreme na vreme 6te pravim... oba4e ne stana to4no taka-vseki den 3 meseca podred sex qko sex po 3-4 4asa otihvaha za sex i nz k1v be6e problema no skasa s men oba4e az naistina si q obi4ah i vse o6te q obi4am!Kakvo moje da e pre4inilo kraq na na6ata vrazka ??? Molq za malko vnimanie mn 6e s1m blagodaren

pi4 nz ama ot edna strana tva moje da ozna4ava 4e ne e dovolna ama ako ne be6e nqma6e da e vseki den .
    em moje da e imalo drug 100%
    vqrno po malyk sam ot teb no mi se doveri
    HaReSvAm HuBaViTe F-4eta , no Mi E spr kofti kato gi vijdam tyjni ;(

Фен
    Град
    Рая
    Умръзнало и е :Д

Яж боб една седмица и ти писва..

съжалявам, не искам да се обиждаш, но според мен тя е била няква секс маниачка наистина, и ти не си успял да задоволиш глада й...
    бедничката 100% има нужда от едно брутално ш**ане, та да й дойде акъла...
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Или се е сетила, че само секс не й стига. В другите отношения как сте били? Може сексът да е бил песен, ама ако разговорът ви е куцал ясно защо. Аз съм късала с момче, защото разговорът беше на 6, но сексът зле. И двете трябва да са добре иначе не става...
    Blame the sin, not the sinner.

Повече от фен
    Като за начало не мисля, че има нещо общо със секса.Попитай я.Не можеш да си сигурен.Има много варианти, да и е омръзнало, да е срещнала друг и още много.Така че поговори с нея. Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    София
    Абе верно, защо търсиш причината само там ? Може да е било нещо съвсеееееем различно...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Guest
    mi AZ ne s1m mnogo ot prikazlivite no kat se saberem s kompaniqta si4ki gi bazikam i sta mn veselo no smisal trq se fana za ne6to ina4e v ob6ti otno6eniq ne si govorihme mn s neq smisal ne mi e bilo nikoga t1po s neq gledame film hapvame pukanki i po 1 vreme "iska6 li sex" pitam az i tq "mi dobre" i se po4va sig i e omraznalo k1m 10tiq mesec i tq ve4e mi omrazna no sega sled malko vreme razdqla i mn mi lipsva i taka ....

Guest
    a i do seksa prizna 4e e polu4avala pone 4-5 istinski orgazma bez da q pitam nz 6to mi go spodeli no se radvam zna4i se pak pravq ne6to v legloto

Мега фен Аватара на amatorium
    7 mesetsa po 4 chasa sex sa si sredno kum 840 chasa sex. 5-6 orgazma za 840 chasa sex!? Kofti choveche...
    Eating isn't cheating - Arnold

Знам,че това което ще кажа сега е мн тъпо,но за нищо др не се сещам
    Ако е телец и те е зарязала значи не я задоволяваш
    Или пък наи-лесно питай я
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

ohh nz pri4inite biha mogli d sa mnogo naprimer 4e ne6to ne si pasvate ne haresva nqkoq 4erta ot harakterati ima dr ii dr ne6ta
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

emii vij kakvo spored men prosto i e omraznalo a pyk i tova "iska6 li sex - ami dobre" ne e mnogo interesno moje bi e trqbvalo da se postarae6 pove4e za va6ata vrazka za da vi e po interesno i na dvamata edno0brazieto vinagi vodi do lo6 krai
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    кххх 4-5 оргазма за 10 месеца...и питаш що....незадоволена секс-маниачка...къв ше го търси при тебе
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    HaSkoVo
    по скоро съм склонен да кажа че ти проблема щом си и казвал постояно айде да правим секс и тя ами добре мислиш ли че не и е писнало 10 месеца или там колкото е било замисли се
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от secret-girl
    emii vij kakvo spored men prosto i e omraznalo a pyk i tova "iska6 li sex - ami dobre" ne e mnogo interesno moje bi e trqbvalo da se postarae6 pove4e za va6ata vrazka za da vi e po interesno i na dvamata edno0brazieto vinagi vodi do lo6 krai
    az s1m vinagi navit za novi tq ne e ... i 2ro k1m stanalite bqha 3 meseca sex ne 10 vie 10-7 li nem ojete da smetnete bahti zletata

Голям фен
    Аве и е една седмица да е било пак е малко секс докат не сваршите и двамата му е майката ако сваршиш и усетиш че те не е сваршила сменяш капута и на ново. Тц тц 4 5 оргазама......

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Като за начало не мисля, че има нещо общо със секса.Попитай я.Не можеш да си сигурен.Има много варианти, да и е омръзнало, да е срещнала друг и още много.Така че поговори с нея. Успех!
    +1
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

emi ok zna4i togava problema moje bi ne e v teb moje tq da e sre6tana drug ili prosto da e iskala da raznoobrazi momi4etata sa mn stranni ponqkoga vqrvai mi nikoi osven neq nemoje da kaje sas sigurnost za6to e postapila taka,taka 4e ako iska6 qsen otgovor po dobre popitai neq

ооо всичко може да е.. да и е омръзнало от теб,да се е появил някой нов..ако секса ви е бил хубав не търси там причината,защото дори хубавите неща могат да омръзнат.. всичко може да е..съмнявам се някой във форума да може да ти помогне..

Като те е засърбяла патката си намери нова, а ако просто не си убеден, че ще си намериш нова и в това да е проблема просто си бий чикии.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от p1Nk_boRe
    no se radvam zna4i se pak pravq ne6to v legloto
    Пфхахахахах, дааа бе, правиш, най-големия любовник си,брат...

Пича на предната страница го сметна... Наистина ли наричаш 4-5 оргазма отнесени към 840 часа секс "правя нещо?" ...
    По темата мога да кажа само... не знам... ти сам каза... "почти не си говорехме" ... 10 месеца са прекалено дълго време за връзка,основана само на секс, а след като не сте си говорели, връзката ви е била точно такава. И когато е минало толкова много време,мацката най-вероятно е разбрала,че това не е връзка...
    А и... връзка,при която сте заедно само за секса, а тя е свършила всичко на всичко 4-5 пъти по време на тоя секс... замисли се...

+1 \/
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Guest
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от p1Nk_boRe
    no se radvam zna4i se pak pravq ne6to v legloto
    Пфхахахахах, дааа бе, правиш, най-големия любовник си,брат...

Пича на предната страница го сметна... Наистина ли наричаш 4-5 оргазма отнесени към 840 часа секс "правя нещо?" ...
    По темата мога да кажа само... не знам... ти сам каза... "почти не си говорехме" ... 10 месеца са прекалено дълго време за връзка,основана само на секс, а след като не сте си говорели, връзката ви е била точно такава. И когато е минало толкова много време,мацката най-вероятно е разбрала,че това не е връзка...
    А и... връзка,при която сте заедно само за секса, а тя е свършила всичко на всичко 4-5 пъти по време на тоя секс... замисли се...

+1 \/
    go tuck yourself in

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си