.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

ГУМА, ПАДА, Лошо ! ! ! ВАЖНО

Предватително да кажа че съм на 19 години скоро правя 20.

Така понеже ми е скофтено се да карам партниорките да се клатучкаме без презарвативи искам да се обърна към по умни и опитни хора.

Натискаме са дори и да ми духа малкия си стои ок сложа ли му гума се едно натискам бутон за изключване пада веднага сигорно 20 пъти съм пробвал и файда нулева. Плс някой да каже нещо по този въпрос че яко ми е спек за тия болести че с тия курвентии насякъде щъкат спинове и кфо ли не което не пожелавам на никой чакам коментарче Смислено !

А и сорка за неадекватното заглавие ма така описвам на кратко за ко става реч .

Град
    Стара Загора
    zdr nap1lno ti vlizam v polojenieto makar i da s1m momi4e mislq 4e moga da s1m ti ot polza za6toto s1m se sbl1skvala s podoben slu4ai p1k i taq tema spored men e vajna i np da si pogovorim ako iska6 vkliu4i mi se v skp ozofku_zai4i malko e 6antav ama v1r6i rabota ne se pritesnqvai da me t1rsi6 az 4esto stm ot kompa ama kato go vidq 6te ti otg nadqvam se vs da e nared

Голям фен
    Град
    Pleven
    Здрасти -- лятото имах връзка с едно момче, което още преди да бяхме почнали да правим каквото и да било ми сподели, че с приятелката си имали сериозен проблем. Той като теб сложи ли презерватив и му спада веднага и оттам сексът им не вървял. Аз му предложих да си направи изследвания заради нея и да й докаже, че е здрав, за да правят секс без презерватив-- оказа се, обаче, че нейният проблем бил по-скоро със забременяването, а не искала да пие хапчета. Та... когато двамата с него на по-късен етап стигнахме до секс той намекна да го правим без, заради проблемът му, но аз му отказах, защото го знаех какъв е и кой знае къде си го беше завирал преди мен. Та.. пробвахме един път и на него естесвено му спадна. Но аз нито се изнервих, нито нищо, ами го гушнах и му казах, че не е проблем и с времето ще успее. При което той каза, че за първи път някое момиче постъпва така - тъй като много говорихме и аз го разсмях и на него малко му мина от притеснението, че се е изложил. Пробвахме пак същата вечер и успя.. и не само успя.. ами беше невероятно-- а той каза, че за втори път в живота си успява да го задържи с презерватив и за първи да свърши.
    Та идеята е, че при вас е много повече на подсъзнателно ниво. Тоест, ако успееш да го превъзмогнеш психически, ще успееш да се справиш и физически.
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    да са ти тесни..шот на мене ко са ми тесни за 3 секунди е долу...
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    да са ти тесни..шот на мене ко са ми тесни за 3 секунди е долу...
    Да, и това.
    Но нека добавя нещо към предния пост. Аз направих такива неща на онзи пич, че той.. нямаше как да не се възбуди толкова, че някакъв си презерватив да му скапе кефа :P Има значение и дамата как се справя- не може просто да легне и да чака Mr. Iron Man Така че може би с някоя по-добра ще стане номерът..... Успех
    Blame the sin, not the sinner.

Nachi naistina sym syglasen s tova koeto napisa Atula v pyrviq si post
    naistina trqbva dobre da se predraspolojite i vyopshte da zabravish che ima variant kyto si slojish prezervativa da ti spadne.... Syshto taka e vyzmojno to prezrvativa ako ti stqga i spira kryvta kym penisa syshto moje da e ot tova... USPEH
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Guest
    Причини колкото искаш .. Не съм имал подобен проблем, не мога да ти помогна.

Мерси за отделеното внимание, в крайна сметка някой път просто ще опитам с различни презарвативи или друг метод (женски презарватив тя да си сложи) и тем подобни айде пожелаван на всички щастлив и безавариен живот.

Хорааааа,в една тема писах точно за това. Същото се случва и с моя приятел.Докато е без презерватив-може сигурно около "час" да е горе.Сложи ли си-с целувки,близане,това,онова-спада за секунди.Той ми казваше,че презерватива му е тесен(това на 2 пъти се случва така),но аз не съм си и помислила,че човек ако е възбуден може да има такъв проблем.И се ядосвах.Мислех си,че не мога да го възбудя,питах го-той каза,че проблема не е в мен,но като заспивахме на мен ми беше адски гадно и си мислех,че съм му само за между другото.Но явно проблема наистина е в презерватива или в притеснението.(Тъй като той ми е първия,е супер внимателен и може би се притеснява кое и по какъв начин ще ми подейства-дали ще ми хареса и т.н.)

Шампанско и сълзи е живота ни,пияни от любов ще пием цял живот!
    И даже да горчи-наливай ми любов!...

Супер фен Аватара на rakiQ
    явно половия ти орган е по -голям от капута
    съвсем да!
    взимай точен размер

Трябва ти малка психическа нагласа ти си знаеш ,че няма да ти е хубаво и неможе да стане при мен е същата работа

И ние имаме същия проблем с приятеля ми, презервативите го подтискат и казва че мед през стъкло не се ближи!Когато сложи презерватива му спада. За това го правим без! Моят съвет към теб е да си намериш една постоянна партньорка с която да го правиш!А курвите - само да ти духат и го карайте само на френски!

DUREX - ULTRA THIN.

имал съм подобен проблем. пробвай. доста са тънки, фор риъл! \/

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    durex ultra чушки....пак не е като без
    а ако искаш широчки да...тия и всички от серията easy-on (мноо ги хваля ама така си е)
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

eдинственият начин да е "като без" е... без.

смисъл, не разбирам въобще закво го написа тва.
    и настрана ийзи он-а, наистина са ТЪНКИ.. напомнят ми по-скоро на няква ципичка, отколкото на гума, респект за тех!

Град
    Blondeland
    Ми гледай с кого си лягаш. Ако хващаш първта надрусана или пияна в клуба е ясно че ще се притесняваш за СПИН......
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Вида на човека никога не казва каквъв е и какво е правил а до колкото за дурекса ще пробвам пук ще видим какво ще стане ех голям отбор юнаци сме тук всеки със съветите и опита които го предаваме на по м алките и неопитни, интересното е че в днешни времена от прекалено малки се почват чак да те е страх да имаш деца... \/ PeaCe anD fUN!

Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Ми гледай с кого си лягаш. Ако хващаш първта надрусана или пияна в клуба е ясно че ще се притесняваш за СПИН......
    А за това грешен извод булка не си лягам с всяка срешната не се водя тип бройкаджия че да цикля по клубове и да чакаля пияно надрусано женско Не мерси друго си е като на човека от среща очичките блищукат като те види не че нещо ма като се позагледаш в пикчето ми в ляво се подразбира дали алкохола ми урежда шибането така да го кажа

ок

Ами може би наистина е до психическа нагласа и до това , че не си достигнал максимална възбуда..в смисал че ти е еректирал , но все още има какво да се желае.Може би няма да ти спадне ако мацката ти сложи с уста презерватива....нека да се пробва.
    Russian Aerospace Agency

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си