- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ГУМА, ПАДА, Лошо ! ! ! ВАЖНО
Предватително да кажа че съм на 19 години скоро правя 20.
Така понеже ми е скофтено се да карам партниорките да се клатучкаме без презарвативи искам да се обърна към по умни и опитни хора.
Натискаме са дори и да ми духа малкия си стои ок сложа ли му гума се едно натискам бутон за изключване пада веднага сигорно 20 пъти съм пробвал и файда нулева. Плс някой да каже нещо по този въпрос че яко ми е спек за тия болести че с тия курвентии насякъде щъкат спинове и кфо ли не което не пожелавам на никой чакам коментарче Смислено !![]()
А и сорка за неадекватното заглавие ма така описвам на кратко за ко става реч.
zdr nap1lno ti vlizam v polojenieto makar i da s1m momi4e mislq 4e moga da s1m ti ot polza za6toto s1m se sbl1skvala s podoben slu4ai p1k i taq tema spored men e vajna i np da si pogovorim ako iska6 vkliu4i mi se v skp ozofku_zai4i malko e 6antav ama v1r6i rabota ne se pritesnqvai da me t1rsi6 az 4esto stm ot kompa ama kato go vidq 6te ti otg nadqvam se vs da e nared![]()
Здрасти -- лятото имах връзка с едно момче, което още преди да бяхме почнали да правим каквото и да било ми сподели, че с приятелката си имали сериозен проблем. Той като теб сложи ли презерватив и му спада веднага и оттам сексът им не вървял. Аз му предложих да си направи изследвания заради нея и да й докаже, че е здрав, за да правят секс без презерватив-- оказа се, обаче, че нейният проблем бил по-скоро със забременяването, а не искала да пие хапчета. Та... когато двамата с него на по-късен етап стигнахме до секс той намекна да го правим без, заради проблемът му, но аз му отказах, защото го знаех какъв е и кой знае къде си го беше завирал преди мен. Та.. пробвахме един път и на него естесвено му спадна. Но аз нито се изнервих, нито нищо, ами го гушнах и му казах, че не е проблем и с времето ще успее. При което той каза, че за първи път някое момиче постъпва така - тъй като много говорихме и аз го разсмях и на него малко му мина от притеснението, че се е изложил. Пробвахме пак същата вечер и успя.. и не само успя.. ами беше невероятно-- а той каза, че за втори път в живота си успява да го задържи с презерватив и за първи да свърши.
Та идеята е, че при вас е много повече на подсъзнателно ниво. Тоест, ако успееш да го превъзмогнеш психически, ще успееш да се справиш и физически.![]()
![]()
![]()
да са ти тесни..шот на мене ко са ми тесни за 3 секунди е долу...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Да, и това.Първоначално написано от Quasar
Но нека добавя нещо към предния пост. Аз направих такива неща на онзи пич, че той.. нямаше как да не се възбуди толкова, че някакъв си презерватив да му скапе кефа :P Има значение и дамата как се справя- не може просто да легне и да чака Mr. Iron Man![]()
![]()
Така че може би с някоя по-добра ще стане номерът..... Успех
![]()
Nachi naistina sym syglasen s tova koeto napisa Atula v pyrviq si post
naistina trqbva dobre da se predraspolojite i vyopshte da zabravish che ima variant kyto si slojish prezervativa da ti spadne.... Syshto taka e vyzmojno to prezrvativa ako ti stqga i spira kryvta kym penisa syshto moje da e ot tova... USPEH
LIVERPOOL FOREVER !!!
Причини колкото искаш .. Не съм имал подобен проблем, не мога да ти помогна.![]()
Мерси за отделеното внимание, в крайна сметка някой път просто ще опитам с различни презарвативи или друг метод (женски презарватив тя да си сложи) и тем подобниайде пожелаван на всички щастлив и безавариен живот.
Хорааааа,в една тема писах точно за това.Същото се случва и с моя приятел.Докато е без презерватив-може сигурно около "час" да е горе.Сложи ли си-с целувки,близане,това,онова-спада за секунди.Той ми казваше,че презерватива му е тесен(това на 2 пъти се случва така),но аз не съм си и помислила,че човек ако е възбуден може да има такъв проблем.И се ядосвах.Мислех си,че не мога да го възбудя,питах го-той каза,че проблема не е в мен,но като заспивахме на мен ми беше адски гадно и си мислех,че съм му само за между другото.Но явно проблема наистина е в презерватива или в притеснението.(Тъй като той ми е първия,е супер внимателен и може би се притеснява кое и по какъв начин ще ми подейства-дали ще ми хареса и т.н.)
Шампанско и сълзи е живота ни,пияни от любов ще пием цял живот!
И даже да горчи-наливай ми любов!...
явно половия ти орган е по -голям от капута![]()
съвсем да!
взимай точен размер![]()
И ние имаме същия проблем с приятеля ми, презервативите го подтискат и казва че мед през стъкло не се ближи!Когато сложи презерватива му спада. За това го правим без! Моят съвет към теб е да си намериш една постоянна партньорка с която да го правиш!А курвите - само да ти духат и го карайте само на френски!
DUREX - ULTRA THIN.
имал съм подобен проблем. пробвай. доста са тънки, фор риъл! \/
durex ultra чушки....пак не е като без![]()
а ако искаш широчки да...тия и всички от серията easy-on (мноо ги хваля ама така си е)
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
eдинственият начин да е "като без" е... без.
смисъл, не разбирам въобще закво го написа тва.
и настрана ийзи он-а, наистина са ТЪНКИ.. напомнят ми по-скоро на няква ципичка, отколкото на гума, респект за тех!![]()
Ми гледай с кого си лягаш. Ако хващаш първта надрусана или пияна в клуба е ясно че ще се притесняваш за СПИН......
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Вида на човека никога не казва каквъв е и какво е правила до колкото за дурекса ще пробвам
пук ще видим какво ще стане
ех голям отбор юнаци сме тук всеки със съветите и опита които го предаваме на по м алките и неопитни, интересното е че в днешни времена от прекалено малки се почват чак да те е страх да имаш деца...
\/ PeaCe anD fUN!
А за това грешен извод булкаПървоначално написано от Jeuelle
не си лягам с всяка срешната не се водя тип бройкаджия че да цикля по клубове и да чакаля пияно надрусано женско
Не мерси друго си е като на човека от среща очичките блищукат като те види
![]()
не че нещо ма като се позагледаш в пикчето ми в ляво се подразбира дали алкохола ми урежда шибането така да го кажа
![]()
![]()
Ами може би наистина е до психическа нагласа и до това , че не си достигнал максимална възбуда..в смисал че ти е еректирал , но все още има какво да се желае.Може би няма да ти спадне ако мацката ти сложи с уста презерватива....нека да се пробва.
Russian Aerospace Agency