iF_kA

Aми честно да ти кажа и аз имам невероятен страх от зъболекари,и аз като теб ходя с огромен страх,но от този страх.........от 2 години на сам имам много проблеми със зъбите.......сега последните 2 месеца през ден ходя на зъболекар,е мойта зъболекарка е много добра,aз от 2 гоодини ходя при нея,но искам да ти кажа,че като усетиш неща,независимо дали е леко и малко веднага отиваш на зъболекар,защото аз така сега преди една седмица ми откриха на единият зъб поопит,и това е много страшно,защото,aко не го хванеш този поопит веднага може да умреш от зъб.A,aз вече бях във втората седмица,e oправиха ми го зъбът слава богу,но искам да ти кажа че поне веднън на 2 месеца трябва да ходиш назъболекарa, a и друг случай ще ти кажа.....значи.........имам един зъб,който зъболекарката чак сега ми каза,че ми е бил за вадене от преди две години,но понеже неискали да остана без зъб или със искуствен,ми го закрепили е верно издържа 2 години,чак до сега,но явно тогава с моят страх не съм отишла на време и вече за това не е можело да се оправи,че преди два дни ми махаха забът,та сега съм без зъб,и мога да ти кажа,че баба ми прави 70 февруари,и няма един искуствен зъб,a aз дето нямам 18 още вече след месец ще имам искуствен зъб,така че много си пази зъбите и ходи на зъболекар,сега ме е яд много ама вече е късно да съм си с истинският зъб.