Аз ходих сега ваканцията да си оправям зъбите, защото бяха доста зле. Имах 1 кариес точно на предния зъб от лявата страна. Лекарката каза, че предните зъби са по-чувствителни. Общо 3 пъти ми слага упойка. В единия ден ми направи 2 зъба ... тоя предния и един долу отзад. Не болеше.. само като слага упойката ще усетиш леко боцкане .. не е приятно, но поне не боли. Изтрай 5 секунди да ти сложи упойката и после докато ти прави зъба нищо няма да усещаш. Искам да те предупредя само, че упойката трае 4 часа и няма да чувстваш нищо в областа където ти е сложена упойката. Шамари да ти бият, дупки да ти пробиват на устната.. нищо няма да усетиш. Та, искам да ти кажа, че на единия зъб, който е отгоре ми вади нерв без упойка, но това няма да ме направи по-страхлива и няма да ме накара да не ходя на зъболекар. Напротив, това ме направи по-силна и сега когато се усмихвам виждам хубавия резултат и си казвам - Ето, че не е болка за умиране и сега си имам чисто нови зъбки. Надявам се да съм те успокоила. И аз имах голям страх от зъболекари, но със силна воля и много желание всичко се постига.

Успех!