Аз ходих сега ваканцията да си оправям зъбите, защото бяха доста зле. Имах 1 кариес точно на предния зъб от лявата страна. Лекарката каза, че предните зъби са по-чувствителни. Общо 3 пъти ми слага упойка. В единия ден ми направи 2 зъба ... тоя предния и един долу отзад. Не болеше.. само като слага упойката ще усетиш леко боцкане .. не е приятно, но поне не боли. Изтрай 5 секунди да ти сложи упойката и после докато ти прави зъба нищо няма да усещаш. Искам да те предупредя само, че упойката трае 4 часа и няма да чувстваш нищо в областа където ти е сложена упойката. Шамари да ти бият, дупки да ти пробиват на устната.. нищо няма да усетиш. Та, искам да ти кажа, че на единия зъб, който е отгоре ми вади нерв без упойка, но това няма да ме направи по-страхлива и няма да ме накара да не ходя на зъболекар. Напротив, това ме направи по-силна и сега когато се усмихвам виждам хубавия резултат и си казвам - Ето, че не е болка за умиране и сега си имам чисто нови зъбки. Надявам се да съм те успокоила. И аз имах голям страх от зъболекари, но със силна воля и много желание всичко се постига.
Успех!
GIVE... but don't allow yourself to be USED..
LOVE...but don't allow your heart to be ABUSED..
TRUST... but don't be NAIVE..
LISTEN... to others but don't lose your OWN VOICE.