- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми.. абе вие как бихте реагирали в подобна ситуация
Значи предварително се извинявам че ще ти го кажа но съм склонен да мисля че теб те е използвала, в смисъл тя онзи си го е харесвала през цялото време и е тръгнала с теб само за да му направи сечено, поне от това което казваш и от предисторията която прочетох отивам към тази мисъл ..макар че всичко е само догадки защото нито познавам нея нито теб но незнайно защо правя аналогия с мои приятели
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
ei,po-spokoino we 4ovek! vse pak toi e BIV6OTO gadje,a ti si 4ovekat s koito e SEGA! ne pravi sceni,ami otidi...ina4e i na neq moje da i stane krivo,rojden den i e vse pak...![]()
ei,po-spokoino we 4ovek! vse pak toi e BIV6OTO gadje,a ti si 4ovekat s koito e SEGA! ne pravi sceni,ami otidi...ina4e i na neq moje da i stane krivo,rojden den i e vse pak...![]()
И аз съм съгласна с Куул Гърл, че все пак трябва да се съобрази с него, ако наистина го обича.И на мен не би ми било приятно да покани приятеля ми някоя бивша.И също съм на мнение, че трябва да поговориш с нея.Пък и като прочетох темата и видях как тя се е отнесла с него заради онзи бивш, предпочитам да не отида, ако бях на твое място.
отиваш там и я натискаш тая твойта пред всички...и цяла вечер няа да я оставяш...и да имат нещо тоя ще си изяде топките че не я смучи той![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Боже, хора, до такава степен ли нямате доверие на човекът до вас?
Не прави циркове и я остави да го покани.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Бе нещо и аз мисля като тебеПървоначално написано от desert_eagle
Животът е адът описан в Библията!
Недей толкова да я ревнуваш, само ще я изнервяш, пък камо ли да не отидеш на рождения й ден.. Как ще реагираш, ако разбереш, че в твое отсъствие са се забили? Отиди, покажи на бившия й, че сега тя е с теб й не е негова. Той едва ли ще прави опити да си я връща, като види, че е заета вече, пък изобщо той харесва ли я? Ако тя още има чувства към него, тогава вече е лошо, но не можеш да направиш нищо..
ami ne iskam da te razo4arovam .. ama kato se razdeli6 s nqkoi .. kolkoto i da ste xodili vse pak ostava6 s nqkakvi 4uvstva kym nego .. osven ako ne6ty mom4eto ne e izgavril mn jestoko .. no 6tom sa se sdobrili ... nz nz .. nabluidavai q .. pravi se 4e ni6ty ne razbira6 .. i to nakraq 6te si proli4i dali ima 4uvstva kym nego Uspex ti pojelavam)
Ми нямаше да има проблеми - познавам се с повечето бивши на приятелката ми и са ми приятели. Това че ходя с тяхното бившо гадже няма значение в отношенията ни нито за мен нито за тях така че се спогаждаме.
All I hear is "Burn!
хвани се в ръце и си дай сметка, че тя е с теб. Не сте на възраст в която да знаете, че ще изкарате живота си заедно, нямаш моралното право да я ограничаваш от контактите й ... Не е коректно най- малкото.
Има много интересни коментари и мнения....Найстиан ми хареса твоята история,но за жалост тя не е хубава,ако всичко това беше сценарии на някакъф филм щеше да е яко,но така....Сега да ти кажа:
1-мсиля че ти ревуваш от това,което е напълно нормално ако я обичаш,но нетрябва да показваш ревността ти.
2-мсиял си че ако е съществувала някога някаква любов,не семо приятелска,след това неможе да има истинско приятелство,а просто някакви познати...А ако тя найстина държи той да е на рожденния й ден,значиии,нещатата според мен не са в твоя полза...
Искам да ти кажа обаче че ако тя те обича истински ще те резбере и въпреки че много няма да й хареса тов акоето ти мислиш и чувстваш ще те разбере.. Успех
ако приятеля ми покани бившата на рд-то си ще ми е тъпо някво..нз нз...наи-мн да я прибия(бзк) Закво и е да го кани? След като знае че на теб няма да ти е приятно..аз например не бих го наравила нз ...
![]()
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
Не си прав.Как може да и налагаш мнение кой да кани?Щом са приятели-приятели...Аз също съм много близка с един от бившите ми.Той ми е най-добрия приятел...Прекалена ревност...
Винаги ...ми е било мн тъпо това...хора се разделят и след тфа продължават да имат някфи отношения и контакти![]()
![]()
![]()
![]()
Ми ок...баси работата...скъсал си с един човек...и затфа му се вика скъсал...щот късаш с него сякфи отн...чиста работа,а не лигавщини...ше го поканя на рд щот да има фр чувства...че тя утре ше ти каже...ше се изчукам пак с него за да има фр чувства
зарязвай я тая гювендия....че да знае друг път как да се отнася към настоящите си гаджета!
[quote]desert_eagle написа:
Кой келеш бе? По-полека ! Няма келешки работи, ама има едни други - Приятелство между бивжи гаджета е почти неосъществими, още повече че тъпото копеле я обича още (тя скъса с него). Бе само аз ли съм пилингатор тук или не бих си поканил бившата на рожденния ден ако знам че още ме обича?????????????? Whatever
Бе нещо и аз мисля като тебе+1
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
ако съм на твое място (и съм момче) ще седна с нея ще я попитам какво изпитва и към мене и към бившия,ще я попитам защо иска той да отиде на рд.Ако видя че тя все още изпитва нещо към него (щот то си личи за тва как говори за него,какво я интересува за него личи си по вс ) ще и кажа да си избере единия ,а с др да си говорят колкото да не е без хич и Само Толкова! Пък и да ти дам малко кураж - щом сега е с тебе,а не с него,каквото и да има между тях за нея е на задан пландано се опрайте Успех \
/
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Хах...супер странното. След около седмица имм рожден ден и сред гостите ми са сегашното и бившото ми гадже. Бившият ми го поканих, защото той имаше мерак да дойде. Седмица след като го поканих попирах гаджето ми дали има нещо против и той ми каза "Покани който искаш, за мен важното е че ти си там." Всъщност те са добри познати, но говорят един с/у друг... Та ще се опитам да ти помогна. В подобно положение съм...
Според мен тя го е поканила само като приятел, без да влага чувства и умисъл в това. Недей да правиш сцени и дори да мислиш за бой. Това в края на крайщата е нейния рожден ден. Няма място за циркове. Стой близо до нея й и обръщай внимание. Така можеш да я отделиш за цялата нощ далече от него. Не показвай, че ситуацията не ти е приятна, недей да правиш сцени на ревност. Просто я разбирай, поне на рождения й ден.
Успех![]()
В края на крайщата дори и да е тръгнала с теб да му направи на бившия сечено, значи не ти е писано да си с нея и ще си нещастен. Това е...Иначе от безпредметна ревност, за това че ще сте на рожденния и ден няма смисъл...Колкото се побъркваш и я тормозиш, толкова везните биха наклонили не в твоя полза.
+1 Просто според мен не е уместно да те поставя в такава ситуация... ако държи на теб, ще уважи мнението ти.Първоначално написано от MoHuTo
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
LitTlE_BeBsIiI така мисля и аз. "Скъсъли" значи че се прекратява всичко. Иначе какво излиза че всичко е единствено за секса а иначе приятелството от времето на връзката си остава. Ем мене не ме устройва. Както и да е, тя ме разбра.. рождения ден мина, той не беше там ама един ден преди купона в дискотеката танцуваха блус заедно докато тя си мислеше че не съм наоколо. аз си хванах пътя и си заминах (макар че доста се замислих да му аранжирам ли носа по мой вкус, ама си казах че насила работите не стават). тя бише леко пийнала, на др ден аз спах през целия ден тя ме засипа с смс-и от типа на "обичам те", "понякога не осъзнавам какви глупости правя" "искам да съм с теб". И ДА СИ скъсъм мозъка от мислене не мога да разбера логиката и понякога... е тва е казали са не се обвързвай силно докато няма брак.. нз дали това е мъдро амато не пита.. влюбих се
![]()
чувствата и "изтинали" щото към края се държал дръпнато.Имал проблеми и си го изкарвал на нея. Точно това ме обиди преди когато станаха тия истории че тоя е някакво подобие на момче.. Тя не го обича знам, но не мога да разбера защо го прави. не мога да достигна до логиката и..
По природа се определям като добър човек, така мислят и хората (може би затова понякога се опитват да ми се "качват" на главата но не успяват) а както казах тоя е едно рядко ла*ненце.. мисълта ми е че тя не може да повярва че държа толкова на нея може би, защото и тя ме обича но вероятно е свикнала да се държат с нея по друг начин. може би това е и причината преди малко да ми каже "ако ти си такъв какъвто си с мен, тогава не те заслъжавам." при което аз попитах какво ми има а тя каза че съм се държал много добре и е точно момчето което би искала но по някаква причина се е променила.. и че съм бил едва ли не момчето което иска едно нормално мимиче но...
пак опираме на темата за логиката ВИ момичета..
![]()
жените не мислят логично...в това съм се убедил.... има нещо сбъркано в тях според мен...![]()
от 4 момичета 1 знае какво наистина иска .... ако улучиш на такова момиче браво... ако не ....
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
JiMiTo 4-ри??????????? ти си наивендо сега познавам 2-3 такива и те не ми харесват щото имат др кусури откъм характера. Нямам идея дали е от възрастта ,(хормони, диви сънища,) нещо свързано с циклите им или какво изобщо но времената стават все по-мътни. Днес разбрах за момиче което всеки може да прави секс без никакъв проблем, та това момиче е започнало от 12 годишна възраст, а сега е на 14. Аз тогава се радвах на БМХ-а си... егати това нормално ли е ????????????????????????????????????