- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Силна Ерекция
хора нз ко да прая... имам засилена ерекция ли нз как се казва някои път даже се притеснявам,седя си до някое моми4е нахлуват разни не6та в главата мии става ..
веднага си го наместжам да не си ли4и но се пак ло6о е така.Др. пример стоя аз зад приятелката си легнал на леглото и веднага ми се приискава да правим секс
ло6о ли е това или не да имам силна ерекция ???
![]()
Не е лошо...и гаджето ми е така. Според мен по-добре така отколкото да не можеш да го вдигнеш![]()
Saglasna s Kras4eto_lp
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Какво значи +1 и искам да кажа,и на мен ми се въртят такива неща в главата.
Бъди творец, но твори и простотия
em i nie kato si lejim iii to si stava nqma znachenie kako pravim :P
poneje povecheto vreme sme razdeleni , dori kaot me gleda po kamerata ... bez da stava nishto obshto za sex ... toi si stava :P :P :P
ne se pritesnqvai , po tozi nachin shte nakarash priqtelkata ti da se chustva strahotno :P![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
РЕшението е : 3-4 пъти на ден да правите секс с приятлеката си ..
карайте тъй 2 седмици .. да са презадоволиш .. хаха или нз как да се изразя .., че да ти отмине тоя период .. Много секс ..![]()
![]()
a shte se prezadovoli toi , ami ako zeme da svikne ... to momicheto da ne e ot kamyk![]()
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ne e zagorql kon, kakvo losho ima da, da ima jelanie ???
az da ne sym zagorqla kobila , kaot imam mn chesto jelanie aaa ?
пф кво ви пука то не е сапун да се изтърка....боцкай там и тва е...ма е скъпо удоволствие.....да знайш![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
май дори не се оптиваш да разбереш какво искам да кажа.Първоначално написано от miss california
Когато човек прави секс редовно, то той спира да се дърви от най-малкото, дори от анимационни филми, той спира да се дърви от целувки и т.н.
Никой не казва да нямаш желание, говоря, че редовния секс ти притъпява инстинктите малко от малко ...
еми..човек...ти си просто..човек...момче..норма но е...да ти се дърви! какво се шашкаш!! не го крий даже..ще правиш комплименти![]()
Какво е това "силна ерекция"? Ерекцията ти е ходила на фитнес и е заякнала? Едва ли.
Нормално е да получаваш ерекция, дори и да не е свързано с мисли за някое момиче, а при наличието...защо не? Проблем ли ти е? Пишката е за това (щом си с момиче)
пич не се притеснявяи и аз съм така
имам 2 обяснения, нз кое е вярно ти сам реши
1.пубертет може би
2.просто още си девствен![]()
ne e 2roto 3 meseca podred pravih sex i o6te go imam toq problemПървоначално написано от dekovbg
![]()
![]()
sig e pubera ama nz be kakto i da e ima nqkoi hubavi otgovori det mi haresaha kato obqsnenie
![]()
и аз съм така..като ми се дърви вече почва да ме боли... ужас..да си го резна накрая че ми писнбаПървоначално написано от p1Nk_boRe
![]()
![]()
Абе нещо не разбрах основния въпрос: Сега хвалиш ли се или се оплакваш??
Човече напълно те разбирам и разбирам мъката ти... Едно време и аз бях такаМного е кофти знам. Дори някой път и докато съм бил в училище ми е ставал и съм се молел да не ме дигнат на дъската, че квито палатки съм опъвал ужас!
Ама това не само с редовен секс, но и с възрастта си отминава. Не се бой! Ама засега ще трябва просто да свикваш и да се опитваш да избягваш конфузните ситуации
![]()
Блах няя нищо общо с редовния секс . Аз несам точно сащия ама доста често ми се случва и на мене просто като ми стани тапо и гледам даскалката и глеам на ляво на дясно момичета и какво може да ми мини през главата![]()
![]()
![]()
П.С. В предишна тема казах че момчетата сме няколко в моя клас сичко друго момичетане се притеснявай се пак не е дефект
+1Първоначално написано от ;
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Amiiiii i az sam sklonen da se saglasq sdrugite ne si praviq sas sigornost vseki si ima problemi za sajalenietaka 4e spox s vremeto 6a svikne6
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!