- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Честито ОТХ фенове
Много съм доволна от тези две серии, определено \/ Отново всичко изглежда изключително реално и достъпно... сякаш разказват за моя собствен живот и моите чувства.
Доста си поплаках.. това означава, че наистина ми е харесало![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ас Не ГлУеДаМ "СаМоТнО ДъРфО нА ХъЛмА"!!! ... баси тъпата сапунка!![]()
![]()
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Е*ати депресиращите епизоди. Края на 3ти ме разтърси.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
1 2 3 episod sam gledala i sa strahotni nai mn haresvam sofia bush i onq malkiq djeimineitan e mn zle
petan e po smotana i ot ostanalite sesoni pak 4ad e ubiistveno qK abe soPHIA BUSH SAMO
![]()
i Est OTH IS THE BEST
![]()
![]()
u nqma tarpenie do drugata sedmica ;[ nadqvam se da gipusnat po ranu ;[
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
xhahxah kAt ne ti haresva TIHO!Първоначално написано от Initial_D
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Момченцето наистина е страшно чаровно, голяма симпатяга![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Точно пък Пейтън е най-многопластовият герой.
Нейтън и Лукас са нереално пасивни.
На София не й стига мястото да се развихри.
Бетъни е певица, не ми е ясно какво търси там.
Пол беше друго нещо, но явно рядко ще го виждаме в сериала.
Много обичам да сера по тъпите ви теми свързани с още по-тъпите ви интереси!Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ааа сериите както винаги си бяха на ниво.. Много се радвам,че Брук е постигнала мечтата си.. За Пейтън бих казала,че доста детски се държа в тези серии с Линдзи... Но тя ми е антипатична от доста време.. За Нейтън ми стана гадно като го видях и бях потресена.. Този човек трябва да се постриже,но много се зарадвах като успя да провърви.. А малкия Джейми е строхотно лапи.. Много сладко говори пък и с тея ангелските очички .. ахх...![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър