- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сини кичури
Та искам да си направя сини кичури, а косата ми е черна и не знам кво ще се получи ако я обезцветя, и след тва да пробвам със син оцветител, пък за него ми казаха, че оцветява само бяла коса.. дайте некъв съвет
zavijdam ti,4e ima6 smelostta za takava nestandartna pri4eska! super![]()
Логично е да се получи нещо такова.Но,ако момата е твърдо решена ще трябва да е на принципа "Трай бабо за хубост".Първоначално написано от Liar
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
az pak si imam tamno padlajaneno lilavi ot v4era![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
И аз иска такиваПървоначално написано от b0Nb0n
Ти с какъв цвят коса си и трябваше ли да я изсветляваш, защото моята е боядисана черна и не знам дали ще се получи нещо
![]()
s 4erna sym i da trqbva6e iiiiiiii bi trqbvalo da sa polu4i na men mi stana nogo qk cvqtnogo sa kefq xaxaaxxaax
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
С кво ги изсветли и после ква боя ги боядиса, та станаха лилави?Първоначално написано от b0Nb0n
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
dai i pic plsПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
На мен естествения цвят на косата ми е тъмно рус и и слагам розови кичури. Ако косата ти е черна, недей с оцветител. Едва ли ще се получи.
От къде мога да си купя изкуствени цветни кигури? (сини,червени..) В "На тъмно" съм виждала, обаче там има 2-3 цвята, кичура е плитка, и това, което най не ми харесва е това, че кичура първо е захванат за нещо пластмасово или метално не съм сигурна и после за фибичката. Искам края на кичура да е вързан към някакво конче ли незнам и от там на фибичката. Дано ме разбрахте и да ме ориентирате къде мога да си намеря такива.
za6toi az ne sma tolkova re6itelna nz![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аз пък си имам русо слънце в черната коса : D
А за сините кичури, обезцветявай без притеснение, както каза момичето преди мене, няма да опада от едно обезцветяване, нито пък от 20. Обезцветяваш я и мацаш със синята боя![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
^ я, Марти![]()
Е то хубаво синя боя, ама аз ли съм малоумна или никъде не мога да намеряЧе съм си навила на пръста 3 сини кичура и не ми дава мира...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ее... не давам гаранция, че съм Нели
И все пак не ми се обяснявай, а ми кажи от къде да си взема синя боя...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Аз така или иначе ще ходя във фризьорски, ама фризьорката ми каза, че синя боя нямало... и трябвало тонер да използва, ама и син тонер нямала, така че аз трябвало да си го взема...
~
Айде сериозно де... ще взема да го направя.
~
Ще стои добре,повярваи - едно момиче от класа ми има сини и косата и е чисто черна.Не я изсветлявай в никакъв случай! Ще ти окапе!
Всички сте футболистчета,манекенки,фу кли,курви,миски,сексита...
Аз пък съм клошарка,но бъркам в кофите със стил!
ъм дали боя дали тоник.. не знам но синя боя в никакъв случай няма да хване на черна коса.А оцветителя се маха твърде бързо и няма да свърши работа.
The best part of me is hidden..