.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

mn vi molq HELP!!!!

С едно момиче се познаваме от 4 дни(тя е на 13 год.), а днес тя ми писа "имам една оферта за теб-аз ще си покайа п...... на камерата а ти пе...а"
    Но мен ме е срам защото нямам толкова голям а съм на 15 год. ПЛС помогнете
    HaReSvAm HuBaViTe F-4eta , no Mi E spr kofti kato gi vijdam tyjni ;(

Град
    у вас
    Ми или го показваш или не по - голям като питаш тука кво да прайш нема да стане . Се тая най-много да видиш една п у т к а поичи.
    Кажи й да дойде си ги покажите на живо.

e spored men go napravi ama parvo tq da si pokaje... i posle go nadarvi zdravo i davai,ne se kompleksirai ot razmerite,spoko ne vsi4ki imat golemi.. i ne e vajno kolko egolqm a kak 6te ti sluji zapomni tva
    8 точка от правилата, системно(линк)!

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от bo4o1000
    kvo ta boli.tq pak moje da ima kosmata p****.eto oba4e nqkolko trika kak da ti izglejda po golqm na snimki i klipove ----TUKAAA
    а найш ли че могат да те баннат там от тая игра ако разпространяваш линка по форуми

а по темата - да не мислиш че на камерата или на снимки личи колко см ти е а пък и това момиче мое да ти се ебава - така че първо тя после ти

Re: mn vi molq HELP!!!!

Цитирай Първоначално написано от x-B{}Y_rLzZz
    С едно момиче се познаваме от 4 дни(тя е на 13 год.), а днес тя ми писа "имам една оферта за теб-аз ще си покайа п...... на камерата а ти пе...а"
    Но мен ме е срам защото нямам толкова голям а съм на 15 год. ПЛС помогнете
    Abe vie Kva e taq glupost be ....
    =D> Vie ste ludi po golqmo prostotiq ne bqx 4uvala

Ha 13... леле тия хора нямат детство считай тая ква ку*ва е познава те от 4 дни и айде вече да ти се разголва пфффффф поне ги подбирай кой знае кви болести може да си навлечеш покрай нея, едва ли си първият с подобна оферта

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Бахтиии детските истории сериозно :@ :С Пиши й да дойде на живо като е толкова отворена
    ПС - Според мен се ебаваш ама карай.
    ПС 2 - Бахти курвата на 13 години :@

Голям фен
    Град
    Pleven
    Хаха -- смешни малки деца! Какво мислите, че толкова интересно ще има в една путка? Няма какво да й я гледаш- кажи и да върви барабар с оная си работа да се снима някъде и толкова
    Blame the sin, not the sinner.

misi mn ve4e vsi4ko se oredi
    HaReSvAm HuBaViTe F-4eta , no Mi E spr kofti kato gi vijdam tyjni ;(

Цитирай Първоначално написано от ;
    ]Ha 13... леле тия хора нямат детство считай тая ква ку*ва е познава те от 4 дни и айде вече да ти се разголва пфффффф поне ги подбирай кой знае кви болести може да си навлечеш покрай нея, едва ли си първият с подобна оферта
    kak se navli4at bolesti po skype ??? ina4e za drugoto sam saglasna \/

Мега фен Аватара на amatorium

Problema ri

Pich, dai shte i pratim drugi snimki ve. Dai da i vidim koteto na taq sladurama. Ot koi grad si btw?
    Eating isn't cheating - Arnold

Ам...как точно се уреди?
    А за отговорите по-горе-абе хора x-B{}Y_rLzZz е писал тук защото наистина има нужда от помощ(наи-верочтно)а не за да получава разни нападки.......кво сте тръгнали да съдите хората?По-добре първо се погледнете вас......
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Ам...как точно се уреди?
    А за отговорите по-горе-абе хора x-B{}Y_rLzZz е писал тук защото наистина има нужда от помощ(наи-верочтно)а не за да получава разни нападки.......кво сте тръгнали да съдите хората?По-добре първо се погледнете вас......
    Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL

Град
    Sofiq
    Е ДА НЕ ТИ ЗАВИСИ ОТ ТОВА ЖИВОТА?ПРАВИШ ГО ЗА ШОУТО ИЛИ .....ТЖОИ СИ Е МАЛАК ГОЛЯМ ДА НЕ ТИ ПУКА
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

Ако ти е малък ще я шашнеш. Така че покажи и г*за си, за да се шашне повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си