- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mn vi molq HELP!!!!
С едно момиче се познаваме от 4 дни(тя е на 13 год.), а днес тя ми писа "имам една оферта за теб-аз ще си покайа п...... на камерата а ти пе...а"
Но мен ме е срам защото нямам толкова голям а съм на 15 год. ПЛС помогнете![]()
![]()
![]()
HaReSvAm HuBaViTe F-4eta, no Mi E spr kofti kato gi vijdam tyjni ;(
Ми или го показваш или не по - голям като питаш тука кво да прайш нема да стане . Се тая най-много да видиш една п у т к а поичи.
Кажи й да дойде си ги покажите на живо.
e spored men go napravi ama parvo tq da si pokaje... i posle go nadarvi zdravo i davai,ne se kompleksirai ot razmerite,spoko ne vsi4ki imat golemi.. i ne e vajno kolko egolqm a kak 6te ti sluji zapomni tva![]()
8 точка от правилата, системно(линк)!
а найш ли че могат да те баннат там от тая игра ако разпространяваш линка по форумиПървоначално написано от bo4o1000
![]()
а по темата - да не мислиш че на камерата или на снимки личи колко см ти еа пък и това момиче мое да ти се ебава - така че първо тя после ти
![]()
Abe vieПървоначално написано от x-B{}Y_rLzZz
![]()
![]()
![]()
![]()
Kva e taq glupost be ....
=D> Vie ste ludi po golqmo prostotiq ne bqx 4uvala
Ha 13... лелетия хора нямат детство
считай тая ква ку*ва е
познава те от 4 дни и айде вече да ти се разголва пфффффф поне ги подбирай
кой знае кви болести може да си навлечеш покрай нея, едва ли си първият с подобна оферта
![]()
Бахтиии детските истории сериозно :@ :С Пиши й да дойде на живо като е толкова отворена![]()
ПС - Според мен се ебаваш ама карай.
ПС 2 - Бахти курвата на 13 години :@
misi mn ve4e vsi4ko se oredi![]()
![]()
![]()
HaReSvAm HuBaViTe F-4eta, no Mi E spr kofti kato gi vijdam tyjni ;(
kak se navli4at bolesti po skype ??? ina4e za drugoto sam saglasna \Първоначално написано от ;
/
Pich, dai shte i pratim drugi snimki ve. Dai da i vidim koteto na taq sladurama. Ot koi grad si btw?
Eating isn't cheating - Arnold
Ам...как точно се уреди?Първоначално написано от x-B{}Y_rLzZz
А за отговорите по-горе-абе хора x-B{}Y_rLzZz е писал тук защото наистина има нужда от помощ(наи-верочтно)а не за да получава разни нападки.......кво сте тръгнали да съдите хората?По-добре първо се погледнете вас......
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
Ам...как точно се уреди?Първоначално написано от x-B{}Y_rLzZz
А за отговорите по-горе-абе хора x-B{}Y_rLzZz е писал тук защото наистина има нужда от помощ(наи-верочтно)а не за да получава разни нападки.......кво сте тръгнали да съдите хората?По-добре първо се погледнете вас......
Карай да върви, пък да става каквото ще!ROLL
Е ДА НЕ ТИ ЗАВИСИ ОТ ТОВА ЖИВОТА?ПРАВИШ ГО ЗА ШОУТО ИЛИ .....ТЖОИ СИ Е МАЛАК ГОЛЯМ ДА НЕ ТИ ПУКА
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
Ако ти е малък ще я шашнеш. Така че покажи и г*за си, за да се шашне повече![]()