.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: plsss pomoshtttt

plsss pomoshtttt

Zna4i uroka po biologiq ni e Socialno i razmnojitelno povedenie i ot tozi urok gospojata mi dade edna to4ka koqto nishto ne e pisano v u4ebnika po neq i tq mi kaza da namera ot internet. Ma v neta nqma nishto ako mojete da mi pomognete s nqkakvi materiali she vi bada mnogo blagodarna. A to4kata e "Razdelenie na truda"

Град
    пловдив
    10.Работна сила (РС)
    1.Състав и структура на РС
    РС е съвкупност от физически и духовни качества на персонала, които използвани в производсвено-стопанската дейност дават възможност да се изпълняват определени дейности. РС може да се разгледа като индивидуална и колективна като и двата случая имат следните характеристики :
    Индивидуалност – важи за отделна личност, защото тя има характерни индивидуални специфични физични и духовни качества
    Динамичен характер
    РС е резултат от професионална подготовка
    А) разделение на труда – обособяване на специфични трудови дейности изискващи професионална подготовка, трудови навици и производствен опит
    § Общо – намира израз в обособяването на материално и нематериално производство. Към нематериалното производство се отнасят образование, култура, военно дело и други
    Материално производство. Общо разделение на труда:
    o Селско стопанство
    o Търговия
    o Общестрвено хранене
    o Горско стопанство
    o Транспорт
    o Стриотелство

§ Частно разделение на труда – промишленост
    Няма те!Далеч си!
    Приятелите правят ли така..???
    Този въпрос задавам си сега!

Къде си?Защо те няма когато имам нужда от теб!
    Сърцето ми приятелко сега е лед!
    Не си отивай,моля те!Сега се нуждая от теб!

Mersi mnogo, mnogo

Mersi mnogo, mnogo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си