.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Защо???

Повече от фен

Защо???

Най-добрата ми приятелка ме отбягва.Не зная какво и става, когато имам проблем и ми с еплаче, тя се лигави и си пее, слага си хендсфрито и не ме слуша.Когато и кажа айде на кафе, тя отговаря, че не и се ходи иска да си стои у тях. Винаги сме си били само двете, не сме в компания, но сега тя не иска вече така, имам чувстото, че вече не и пука за мен. Когато се опитвам да поговоря с нея, тя сменя темата или излиза от скайп. Твърди, че няма нищо, но започна да ме лъже с кого излиза и какво прави.От 3 години сме заедно ден и нощ сега тя вече не иска това, а наистина не съм направила нищо, дори направих много неща важни за нея, прекалено много. Онзи ден имах нужда от помощ просто трябваше да ми подаде ръка и тя въобще не отреагира, не и пукаше постоянно се смееше за тъпотии.Дали има причина и случвало ли ви се е на вас, каик да постъпя, да я оставя ли тя сама да се върне или да не я оставям на мира???
    Благодаря!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

ami pogovori s neq sigurno ti se sardi za ne6to a ot kade znae6 4e te laje.ne mislq 4e ti e priqtelka 6tom ti pravi6 vsi4ko za neq a kogato ti ima6 nujda ot neq ne iska da ti pomogne.nz dali sam ti pomognala no ti pojelavam uspeh
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Повече от фен
    Знам , че ме лъже, защото в града имам много приятели, които ми казват всичко.Така разрах,м че две вечери подред, когато ми казваше, че си е в къщи, тя е била на кафе с едни момчета, с които преди излизахме.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Знам , че ме лъже, защото в града имам много приятели, които ми казват всичко.Така разрах,м че две вечери подред, когато ми казваше, че си е в къщи, тя е била на кафе с едни момчета, с които преди излизахме.
    Е ти кво искаш... смо с теб да излиза... не стаа така, иска да излеза с някое момче и така... нищо лошо няма да се полигави малко... дай и малко свобода не я "задушавай"

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами явно не иска да сте приятелки или иска мммм...почивка!?Може би не бива да я търсиш повече,остави я тя да речи още ли сте приятелки нека тя направи нещо за теб.Остави я, след като осъзнае грешката си (ако я осъзнае) да те потърси сама.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    София
    Приятелката ти е пълна лигня. Ужас..
    Ама не се оставяй да те мачка и унижава така де! Каквото повикало,такова се обадило. Прав й път
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Е ти кво искаш... смо с теб да излиза... не стаа така, иска да излеза с някое момче и така... нищо лошо няма да се полигави малко... дай и малко свобода не я "задушавай"
    =D>
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Здравей.Има общо взето два варианта.Ако наистина ти пука за това момиче и държиш на нея намери начин да разбереш, каква е истинската причина да се държи така с теб.(По пътя ня логиката може да се стигне до 2 отговора-станала е част от компания и е осъзнала, че предпочита да движи с повече от един човек,причина номер 2,може да се е обидила от нещо или знам ли... ).

Аз имам подобен на твоя проблем,между мен и една моя съученичка, обаче в моята ситауация е намесен и 3-ти човек и положението е далеч, по-сложно.

Другия вариант е да прекратиш всякакви взаимоотношения с нея и да и стане ясно, че не може само ти да и помагаш,а когато ти имаш нужда от приятелска ръка, тя да не ти я подава.

Дано нещата се оправят, искрено ти го пожелавам.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Здравей.Има общо взето два варианта.Ако наистина ти пука за това момиче и държиш на нея намери начин да разбереш, каква е истинската причина да се държи така с теб.(По пътя ня логиката може да се стигне до 2 отговора-станала е част от компания и е осъзнала, че предпочита да движи с повече от един човек,причина номер 2,може да се е обидила от нещо или знам ли... ).

Аз имам подобен на твоя проблем,между мен и една моя съученичка, обаче в моята ситауация е намесен и 3-ти човек и положението е далеч, по-сложно.

Другия вариант е да прекратиш всякакви взаимоотношения с нея и да и стане ясно, че не може само ти да и помагаш,а когато ти имаш нужда от приятелска ръка, тя да не ти я подава.

Дано нещата се оправят, искрено ти го пожелавам.
    аКу нАистина сА бэсТ фр щЕ я вЗеМа и НеЯ.с нОватА компаНия.оСтАви я сТиа сИ е варяЛа слЕд гАзА.тЯ саМа щЭ сЭ върнэ уСпЕхХх
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    kuklichka_bg-Слънце, ако въпросното момиче, наистина и беше най-добра приятелка, никога нямаше да я пренебрегне по толкова неприятен начин.Най-малкото, е нужно някакво обяснение,ама то така е.Човек подава пръст, неблагодарното същество ръката отхапва...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си