Най-добрата ми приятелка ме отбягва.Не зная какво и става, когато имам проблем и ми с еплаче, тя се лигави и си пее, слага си хендсфрито и не ме слуша.Когато и кажа айде на кафе, тя отговаря, че не и се ходи иска да си стои у тях. Винаги сме си били само двете, не сме в компания, но сега тя не иска вече така, имам чувстото, че вече не и пука за мен. Когато се опитвам да поговоря с нея, тя сменя темата или излиза от скайп. Твърди, че няма нищо, но започна да ме лъже с кого излиза и какво прави.От 3 години сме заедно ден и нощ сега тя вече не иска това, а наистина не съм направила нищо, дори направих много неща важни за нея, прекалено много. Онзи ден имах нужда от помощ просто трябваше да ми подаде ръка и тя въобще не отреагира, не и пукаше постоянно се смееше за тъпотии.Дали има причина и случвало ли ви се е на вас, каик да постъпя, да я оставя ли тя сама да се върне или да не я оставям на мира???
Благодаря!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ami pogovori s neq sigurno ti se sardi za ne6to a ot kade znae6 4e te laje.ne mislq 4e ti e priqtelka 6tom ti pravi6 vsi4ko za neq a kogato ti ima6 nujda ot neq ne iska da ti pomogne.nz dali sam ti pomognala no ti pojelavam uspeh
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Знам , че ме лъже, защото в града имам много приятели, които ми казват всичко.Така разрах,м че две вечери подред, когато ми казваше, че си е в къщи, тя е била на кафе с едни момчета, с които преди излизахме.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Ами явно не иска да сте приятелки или иска мммм...почивка!?Може би не бива да я търсиш повече,остави я тя да речи още ли сте приятелки нека тя направи нещо за теб.Остави я, след като осъзнае грешката си (ако я осъзнае) да те потърси сама.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Приятелката ти е пълна лигня. Ужас..
Ама не се оставяй да те мачка и унижава така де! Каквото повикало,такова се обадило. Прав й път
Smile!?
=D>Първоначално написано от chipi_kaoo
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Здравей.Има общо взето два варианта.Ако наистина ти пука за това момиче и държиш на нея намери начин да разбереш, каква е истинската причина да се държи така с теб.(По пътя ня логиката може да се стигне до 2 отговора-станала е част от компания и е осъзнала, че предпочита да движи с повече от един човек,причина номер 2,може да се е обидила от нещо или знам ли...).
Аз имам подобен на твоя проблем,между мен и една моя съученичка, обаче в моята ситауация е намесен и 3-ти човек и положението е далеч, по-сложно.
Другия вариант е да прекратиш всякакви взаимоотношения с нея и да и стане ясно, че не може само ти да и помагаш,а когато ти имаш нужда от приятелска ръка, тя да не ти я подава.
Дано нещата се оправят, искрено ти го пожелавам.![]()
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аКу нАистина сА бэсТ фр щЕ я вЗеМа и НеЯ.с нОватА компаНия.оСтАви я сТиа сИ е варяЛа слЕд гАзА.тЯ саМа щЭ сЭ върнэ уСпЕхХхПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
kuklichka_bg-Слънце, ако въпросното момиче, наистина и беше най-добра приятелка, никога нямаше да я пренебрегне по толкова неприятен начин.Най-малкото, е нужно някакво обяснение,ама то така е.Човек подава пръст, неблагодарното същество ръката отхапва...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone