.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Съветче...моля ви

Значи вчера с моя приятел правихме секс и по едно време той го извади и нз какво точно е направил,но след известно време се появи малко кръв по пениса.Аз го попитах какво е станало той ми каза че се е отраскал без да иска и че го боляло малко...Някой ако знае каква е точната причина за появата на тази кръв моля да пише....и моля без ебавки и тем подобни,защото ми е супер притеснено

Е къде се е одраскал.... като го боли няма да правите секс известно време докато зарастне и готово! Не се стряскай...
    [img][/img]

Град
    sofia
    освен да питаш него за истинската при4ина, друго не мога да ти кажа..едва ми се е одраскал.а и колко трябва да се одраска за да има толкова кръв 4е да се забелязва лесно... поговори с него

Каза че се е одраскал докато си е слагал презерватива

XXAxaxxAxa... Spored mene zdravo0 te bazika... Nqmam predstava kvo moje da mu e stanalo...ama nai dobre go pitai.... vapreki tova ne mislq 4e e ne6to lo6o ...ne se pritesnqvai

Едва ли се е одраскам докато си слага презирватива!Нещо друго е станало! Не е притеснително!Спокойно!Сам о, че му кажи да не ти лъже!

Град
    Sofiq
    Е ОТ КАДЕ СЕ ОДРАСКАЛ?ПИТАИ ГО,СТРАННА РАБОТА ТУКА ИМА НЕШТО ГНИЛО
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

Град
    in your sweet dreams
    некоя мацка не е внимавала със зъбите

Супер фен Аватара на rakiQ
    на ... ти има остриета

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си