- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съветче...моля ви
Значи вчера с моя приятел правихме секс и по едно време той го извади и нз какво точно е направил,но след известно време се появи малко кръв по пениса.Аз го попитах какво е станало той ми каза че се е отраскал без да иска и че го боляло малко...Някой ако знае каква е точната причина за появата на тази кръв моля да пише....и моля без ебавки и тем подобни,защото ми е супер притеснено![]()
Е къде се е одраскал.... като го боли няма да правите секс известно време докато зарастне и готово! Не се стряскай...
[img][/img]
освен да питаш него за истинската при4ина, друго не мога да ти кажа..едва ми се е одраскал.а и колко трябва да се одраска за да има толкова кръв 4е да се забелязва лесно...поговори с него
Каза че се е одраскал докато си е слагал презерватива
XXAxaxxAxa... Spored mene zdravo0 te bazika...Nqmam predstava kvo moje da mu e stanalo...ama nai dobre go pitai.... vapreki tova ne mislq 4e e ne6to lo6o ...ne se pritesnqvai
![]()
![]()
Едва ли се е одраскам докато си слага презирватива!Нещо друго е станало! Не е притеснително!Спокойно!Сам о, че му кажи да не ти лъже!
Е ОТ КАДЕ СЕ ОДРАСКАЛ?ПИТАИ ГО,СТРАННА РАБОТА ТУКА ИМА НЕШТО ГНИЛО![]()
Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.
izneverqva![]()