.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Boli we mamka mu

Hybrid View

Boli we mamka mu

abe ot 2 dena ne6to ma boli dqsnoto mado i pak otdqsno v zonata pod pupa.na vid nqma ni6to i bolkata ne e prez celiq den,no e taka se poqvqva i otminava.nqkoi znae li za kvo staa vapros.ne sa mi lepnali nqkoq bolest ot sex i se 4uda kakvo moje da e.pie6te i mersi predvaritelno

Re: Boli we mamka mu

До колкото знам така боли след като правиш секс на криво, на тясно или си се възбудил и ти е станал и не си правил нищо и ти спада от самосебе си

До колкото знам така боли след като правиш секс на криво, на тясно или си се възбудил и ти е станал и не си правил нищо и ти спада от самосебе си

dano da e samo tva.naposledak mi stava ot nai malkoto ne6to,taka 4e se pouspokoix malko.se pak ako ima i drygi mneniq da 4uem :P

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    поиграй си малко с агента и щи мине
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Sofiq
    БОЛИ ТЕ ОТ СКОРО НО АКО ПРОДУЛЙИ БОЛКАТА ХОДИ НА УРОЛОГ,ДА НЕ ТЕ ПЛАША НО ДА НЕ Е НЯКАКАВ ПРОБЛЕМ СЪС СПЕРМАТА ДАНО НЕ Е!
    Neshtoto koeto nqmash ti prechi da ocenish tova koeto imash.

spri da luska6 2 dena

Mi bratle nz hodi vij da ne e apandisita 6ot edin priqtel pak taka vika6e 4e go boleli ta6acite i dqsno nisko dolu

Голям фен
    Град
    Pleven
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    спри да лъскаш вика...ида полудее...макар че аз като се наспя и ми минава тая болка...деам може да е апансисит....
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Може и Херния да е

Цитирай Първоначално написано от zelkata
    abe ot 2 dena ne6to ma boli dqsnoto mado i pak otdqsno v zonata pod pupa.na vid nqma ni6to i bolkata ne e prez celiq den,no e taka se poqvqva i otminava.nqkoi znae li za kvo staa vapros.ne sa mi lepnali nqkoq bolest ot sex i se 4uda kakvo moje da e.pie6te i mersi predvaritelno

+1 :P
    ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си