Здрасти! Значи преди малко напълно изтрих всички снимки от компа ] И потърсих в интерент и намерих тази програмка и мн се зарадвах. Но имам проблем с нея. Когато почне да търси изтритата папка и като стигне до 3-4 % и ми изписва онова съобщение Restoration.exe has encountered a problem and needs to close ... и т.н. И това е всеки път Тeзи които са ползвали програмата имали ли сте такива проблеми иии на какво се дължи? Моля ви сеееееее повече нищо няма да трия от тъпото PC
Нарушение на т. 7 от правилата на форума! (от Ruthless)
Защо не използваш екстричката на Windows - System Restore. Ако ти е включена, влизаш в Start -> Programs -> Accessories -> System Tools -> System Restore , даваш Next -> Избираш предишния ден, преди да си изтрила снимките от календарчето и даваш там Restore или Next. Компютърът ще ти се рестартира и ще ти ги има.
Мии като направих това и ми възстанови папките само .. но не бяха празни. След това пробвах още 1000 различби програми за възстановяване на файлове (цял ден това правя) и ми намира какви ли не глупости но тея картинки които затрих днеска ги няма. Идеи? Мнооого ви се моля там има снимки откъде ли не