- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв грим?
фдт,пудра,сенки,молив и спирала,гланц![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
na4i az si slagam samo 4eren moliv i rqdko si slagam bezcveten glanc...nai-dobre sum si estestveno hubava xD
Фон дьо тен, коректор (за да си скрия досадните сенки под очите), молив, спирала. черни сенки и малко гланц.
Почти не се гримирам, но ако все пак това се случи ще е само с малко гланц /цветен де/.
Напоследък слагам само спирала и тук таме молив...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Фон дьо тен,черен/жълт/лилав молив...случвало се е и розов.![]()
Спирала,гланц за устни,сенки.
Фон дьо тен, очна линия, розов руж, гланц иили балсам за устни
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Ами попринцип срирала и нещо за уста -червило гланц балсам ! Ако ще излизам някъде тогава се гримирам с други продукти-фон дю тен спирала молив сенки руж ала бала еи такива неща!![]()
![]()
ами черен молив,спирала,очна линия и малко гланц колкото да не ми се напукват устните![]()
ми аз не обичам да се гримирам...просто си слагам прозрачна спирала и някакъв балсам или гланц за устни![]()
fondy ten , spirala i glanc zad1ljitelno , ako imam vreme slagam i malko 4eren moliv no go izbqgvam zadadi nepriqtnite 4erni otten1ci pod o4ite, otdelqm pove4e vreme za kosata si sutrin![]()
ftd v redki sluchai ..az izpolzvam i edno koeto izviva miglite :PПървоначално написано от GaBiIi__
Мм... не съм от момичетата дет се гримират с 20 тона грим![]()
слагам малко спирала и един безцветен глас .. мн рядко очна линия на горния клепач ...
P.S.естествената красота, си е НАЙ![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Черен, син или зелен молив за очи... спирала си слагам ужасно рядко, както и сенки (някви сиви...). Иначе много мразя да имам нещо по устните, но през зимата нося червило.![]()
Всекидневният ми грим е черен молив, спирала, пудра и гланц![]()
>>> House Music <<<
Когато излизам с гаджето слагам само балсам за устни. Балсамът ми е винаги под ръка. Имам 1 в хола, 1 в стаята си и 1 в дамската си чанта.Първоначално написано от `Death`Whore``
Винаги, когато излизам навън се гримирам със сенки, черен и бял молив за очи, спирала и въпросното балсамче. А цветовете на сенките са винаги в тон с дрехите!
Без пудрата всичко останало!!!Първоначално написано от Insatiable
![]()