- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв грим?
kak se grimirate ejednevno? po-obiknoveno,ili grima vi e vinagi nestandarten? moje i snim4ici da ka4ite![]()
Spirala i glanc...Tfa mi stiga a i "malkoto e pove4e"![]()
___to Be Continued___
Спирала, гланц и молив за очи
Не се гримирам.
основа за грим,фдт,пудра,черен молив,спирала,гланц ии сенки по рядко
А баш .. естествената красота неможе да бъде засенчена.Първоначално написано от be_true
![]()
Фон де тен, основа за грим, пудра, руж и коректор не слагам. А гримът ми е или ексцентричен, или абсолютно никакъв.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Спирала и пудра. Много рядко черен молив и гланц.
Не се гримирам.
Рядко слагам спирала и гланц. Оба4е понеже пуша, та се оказва, 4е от гланц няма никакъв смисъл.
![]()
Робинята на Quench
аз си слагам пудра,спирала, черен молив за очи и понякога гланц.![]()
![]()
![]()
az se grimiram s 4eren moliv,spirala,i glanz![]()
glanc zadaljitelno gledam vinagi da imam po ustnite,pusra spirala 4eren moliv ru6 i senki ponqkoga.Tva e kogato se grimiram a v ka6ti na u4ili6te do magazina ili nqkade po neglije ne se hlepotq![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Аз също.Първоначално написано от N0_feAR
Много семпло..според дрехите.
Сенки,спирала,коректор за сенки под очите /ако имам/, гланц.
Smile!?
гланц,черен молив,спирала,перли или руж,сенки и понякога очна линия
Kakvo razbirash pod "osnova za grim" ?Първоначално написано от `Death`Whore``
A az slagam senki vyv vsichkite cvetove na dygata.. spirala.. cheren moliv.. ruj.. i chervilo pak vyv vsichkite cvetove na dygata ili samo glanc![]()
ФДТ, пудра, молив, спирала, руж, сенки ...
Под "основа за грим" разбирам едно нещо, което удивително прилича на фон де тен, но майка ми твърди, че е основа за грим...все едно.
Впрочем...гаджетата ви сигурно ви мразят с тези гланцове. Не съм срещала мъж, който да иска гаджето му да носи гланцове.
Gadjeto mi se prinujdava da me celune kogato sym s glanc... pyk da ne govorim ako sym s chervilo![]()
Той е странен индивид. Всъщност и аз не бих искала да целувам същество с нещо по устните...
Фдт, молив за очи, перли, червило, сенки и спирала- това е гримът ми за излизане на заведение, а иначе откак се почна с недоспиването и трудното ставане сутрин- само молив за очи, спирала и червило.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!