- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв грим?
Спирала,гланц и много рядко черен молив.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Fon dio ten,spirala,ponqkoga 4eren moliv.I zadaljitelno balsam ili glanc za ustni.Senki-mnogo rqdko...![]()
ам,напоследък..само спирала и гланц...а най-често само гланц...сенки,ФДТ,основи и прочие слагам само ако излизам вечер..или случаят е официален[/b][/i]
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами слагам коректор...ако е излязла някоя гадна пъпка.Пудра само на носа,и то рядко.Иначе се гримирам със златисти ,кафяви или сиви сенки,слагам малко молив на горния клепач.Спиралата ми е безцветна.Гланцът ми е или бледо златист или тъмнорозов.При по-особени случаи е същото но подчертавам очите с по-тъмни нюанси.![]()
Супер рядко.
Молив-берен и някъв цветен,спирала,евентуално гланц нещо и сенки.
Ама неистина много рядко.
Иначе спирала...ако не ме мързи.
Слагам си само гланц или балсам за устни.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
az si slagam fon dio ten, pudra,spirala,glanc i tova e
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Ами първо вечерта хубаво съм си изчистила лицето,за да може на сутринта вече да си е починало и грима да стае по-добре!Слагам пудра,черен молив,спирала и гланц!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Попринцип слагам черен молив, спирала и гланц.. а за някой по специален случай слагам и сенки![]()
KoтеEеe.. дАй едНо ШшyУyменсKo
Вече не ползвам гримове за през деня, само когато излизам вечер си слагам фдт, спирала и черен молив и гланц и понякога сенки. За останалата част от времето си ползвам само крем, то и без това няма особен смисъл да се мацам.![]()
ми аз преди слагах само молив ама напоследък слагам пудра и молив за о4и...рядко сенки и спирала :P
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
fdt o4na liniq spirala 4eren/kafqv moliv,no nikoga i 3-te zaedno!!!!eee moje samo na diskoteka de...![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Фдт, перли за лице/което е като руж/, черен молив,спирала,сенки/не винаги/,гланц и айде... Много повече време отделям на косата си..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Znam che nqma nishto obshto s temata... ama podpisa ti e dosta zavladqvashto izkazvane... obache kak shte go zapomnish jivota ti sled kato sled nego shte si myrtva?Първоначално написано от _miShlence_
Nishto lichno... prosto mi stana veselo
![]()
![]()
+1Първоначално написано от _miShlence_
![]()
Ми по едно време си слагах черен молив, спирала и малко гланц, ама сега и за това нямам време и нерви така, че излизам без рим.. \/
moliv, spirala, glanc... i moje bi nqko put senki
руж, спирала, сенки, молив за очи, понякога пудра, гланц за устни или червило
SMILE FOR ME NOW
samo glanc e ponqkoga senki,ama gledam da sa samo 1 ton po-tumni ot cveta na kojata mmi.predpo4itam da ne se nabiva na o4i![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
фдт пудра молив спирала гланц парфиум![]()
PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!
pudra spirala 4eren molif i granc
Еми ежедневно си слагам ФДТ, спирала и гланз. А ако имам време и черен молив. Сенки слагам, когато излизам с приятели, ама за даскало тях ги пропускам.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Аз почти всеки ден си слагам фон-дьо-тен,пудра,руж,също и коректор,ако ми излезе някоя пъпка.Сенки също ползвам-цветовете ги съчетавам с дрехите-имам сиви,лилави,сини,розови,каф яви...Спирала също си слагам ежедневно-ползвам или черна или евентуално синя,че очите ми са сини.Молив за очи също използвам,но само понякога,колкото да си подчертая очите.![]()
за всеки ден: фдт, черен молив и спирала
ако ще излизам някъде: ^ +сенки или очна линия, и гланц понякога