- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изсветляване на вежди
kak moga da si izsvetlq leko vejdite ...predi mi bqha svetli i sq nqqksi ..mi sa po-tumni i ne mi haresvat..mn ..bihte li mi kazali nqqkfi nachini taktitki pri domashni usloviq.. za leko izsvetlqvane 10x predvaritelno
)))
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
emi s boq za kosaama po svetlo kestenqwa
( ne sym probwala ama v pulna promqna taka im gi prawiha v edin epizod
)
Do you see how mutch I need you right now ?
^пфффффффф, злеее, никога не го пробвайте
има боя за мигли и вежди, а на кутиите боя за коса пише да НЕ се използва за боядисване на мигли и вежди
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
abe nqkoi da znae v ruse kude ima takiva boi za vejdi i migli ? tursih na dosta mesta..na povecheto me izgledaha ochudeno i izobshto ne bqha chuvali za takova chudo... nqmam dumi..Първоначално написано от alice sw
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
mersi macka..a samo za vejdi li sa prednaznacheni ??Първоначално написано от iams
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
Ако искаш отиди на фризьор. Някви смешни цени са за боядисване на вежди. Има си бои само за вежди
НИКОГА НЕДЕЙТЕ С БОЯ ЗА КОСА!!!!
Smile!?
Надявам се вече сама се обеди в това,че е пълна глупост да ползмаш боя за коса за да боядисаш веждите си.
Аз също бих те посъветвала да ти ги оцветят в салон,поне ще бъдеш сигурна,че ще ти ги направят качествено,което също е от значение.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone