- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли?
Здравейте на всички. Искам да попитам ако си имате приятел или приятелка и разберете че преди да тръгне с ваз той/тя са я харесвали или са го харесвали.И са искали да тръгнат с нея/него и самият или самата тя е дала или той самия е дал повод за въпросната тя или той и са тръгнали да я/го целуват. Но тя /той се е одръпнал/а и е казал/а че може по натам да се получи нещо и разберете затова след като сте тръгнали с гаджето си след известно време.Бихте ли я или бихте ли го оставили заради това? Интересно ми е да знам и да чуя мениея![]()
Не.
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Стига моля те филми това е станало преди да тръгне с теб следователно е свободен/ма да прави каквото си иска ..но щом е предпочел/а теб значи се е отказал/а от този другия
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
След като сега сте заедно мисля,че няма смисъл да се тревожиш за това.Щом той/тя го е оставил/а в миналото,остави го и ти![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
За какво да го оставям, като това е в миналото.Сега обича мен и т.н.Причина няма.
Естествено,че не.
[size=7][b][u]fosse cos
ЪЪъъ...всеки е харесвал други хора, след години ще е спал с други хора и имал връзки с други хора. Друг е въпросът, че никога не трябва човек да има интимни отношения с приятели...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
На мен пък какво ще ми пука, че преди той да тръгне с мен, някаква го е сваляла?!![]()
Хахаха
Не, разбира се.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не бих - тъпо е... Да речем бившата на моя приятел е най-добрата ми приятелка, също му е била и първото гадже. Ходиха 2 седмици и се разделиха. По твоята логика аз трябва да съм зарязала приятеля си още преди да съм тръгнала с него и да съм намразила най-добрата си приятелка, че е ходила с него и сега този факт ми пречи...![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от maybelline
И аз това си го помислих.. Нали не е бил с мен с мен, имал е правото да си прави, каквото му душа иска.. Вече ставате нагли да се бъркате в миналото на половинките си и едва ли не да им държите сметка...![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
МдаПървоначално написано от koalka
Животът е адът описан в Библията!
blizko do akya 4e ne
ми не мисля, за кво да ти пука то това се е случило преди да тругне с теб
To be lost before you're found, don't mean you're losing.