.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Там някаде

В грешка ли сам...? :(

На 16 съм и съм девствен...Имал съм възможност да спя 2/3 пати с по голяма от мен.Първите 2-а пъти с момичета на 18 а 3-тия път с жена на 34 .Тази 34 годишната е жена на един приятел на нашите и ми е правил такива услуги че и отказах.Тои е футболен мениджър и често отсъства и точно на 16 ми р.д. се понатискахме с жена му но накрая за малко да ни хванат и толкова беше...А на какичките на парвата и казах че при други обстоятелства бих го направил с нея но сега немога (1-нямах презарватив;2-за парвия пат чакам човек към когото изпитвам нещо).Тя естествено остана разочарована,ноо.... и казах че искам да опитам нещо и я задоволих с рака и накрая каза че скоро не беше свършвала така и имам "златна" рака ...
    А втората какичка и казах че просто няма да се получи м/у нас и си тръгнах...
    ЗЛЕ ЛИ САМ ПОСТЪПИЛ В 3-ТЕ СЛУЧАЯ
    През новата 2008 пожелавам на всички 12 месеца здраве, 53 седмици късмет,365 дни щастие, 8760 часа успех 525600 минути любов и 31536000 секунди приятни изживявания !

ем, че то това си е твое решение, но - да постъпил си правилно.

поздрав за теб и всички твои себеподобни

http://zazz.bg/play:5c6e8514
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Като ти гледам аватара не изглежда да си девствен
    Момиче съм

interesen individ si ama za taq jenata na 34 pravilno za dr dve si e tvoi izbor

naistina pyrviq pyt e dobre da e s chovek koito imash 4ustva kym negooo ))
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си