.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Още не мога да разбера... помощ?

Знам че е дълго... но не мога да го направя по-късо... плс, прочетете и израчете мнение. благодаря.

Познавам се с едно момче от две години... в началото той ме харесваше, но аз пропилях всичко като му отказах да се видим, или по-точно да му отида "на гости", където щяхме да сме "насъме"... така ми каза той... аз като 14 годишно момиче тогава, му отказах (въпреки че и аз имах чусвтва към него), защото не знаех какви са му намеренията. След това спряхме всякакъв контакт... не го виждах с месеци и продългавах да изпитвам чуства към него и те се увеличаваха с всеки изминал ден. После пак почнахме да говорим, почти една година след това... понеже ме заглеждаше и ми се усмихваше... и ми говореше (от време на време да подчертая... нищо особено) аз тъпанарката си помислих че пак ме харесва, да ама не. Отряза ме... няма да обяснявам какво точно стана, че и без това историяа ми е дълга.
    Тази година ми е нов старт, почнахме да си пишем онлайн. Онзи ден се видяхме, ние бяхме на гости у тях (родителите ни се познават) цяла вечер бяхме в неговата стая и си говорехме... 4 часа. Досега не си бяхме говорили така... нищо за НАС не си казахме... както и да е... той ми направи мн комплименти... (вече на почти 17 си мисля че изглеждам мн добре и си ги заслужавах) каза че приятелите му били на парти ама той предпочитал да бъде с мен и да си говорим отколкото да е с тях. Малкият му брат като дойдеше при нас, все го гонеше да излезе от стаята... говореше ми за неговите приятели и техните "гаджета" и той какви момичета харесвал и бла бла... просто имам чуството че пак има някаква искра между нас... просто не съм сигурна и искам вашия съвет. Според вас пак ли си играе с мен или не? Дали наистина изпитва нещо към мен отново?

между другото днес си говорехме и аз казах че ми беше мн приятно да си говорим на 4 очи най-накрая и тои каза че и на него му е било приятно да си поговорим малко? оххх... незнам какво да мисля вече... помощ???
    той също работи до нас, не живее мн далеч, има кола, на 17 е, а аз съм на 16 и ходим в различни училища, ако има някакво значение. Благодаря че ме изслушахте и ще оценя ако ми помогнете.

смятам, че, ако искаш нещо да стане този път, трябва да се носиш по течението. не насилваи нещата, а се наслаждаваи на готините моменти с него, защото, ако избурзаш, той може пак да те отреже и да спрете да си говорите и ще изгубиш дори и приятелството, което явно сте изградили онази вечер...
    НЕ БЪРЗАЙ!!
    само това ще ти кажа - запаси се с търпение. остави го той да действа, ама това не пречи да си пуснеш чара в действие, просто гледай да не изглежда все едно му се сваляш
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Верно не бързай.. Изчакай, защото ако те прецака ще те боли ..

Животът е адът описан в Библията!

все едно слушам моята история с приятеля ми..само дето при нас е малко по-различно..той в тези 2 г си имаше приятелка,но да не говорим за мен.И аз те съветвам да изчакаш малко,но не прекалено дълго,за да не убиеш всякакви шансовеВинаги бъди себе си и не се надувай.Следи реакциите му и ще разбереш дали има чувства към теб,а пък ако вече ти писне да те разиграва го попитай направо! успех

Град
    София
    На 17год има кола? Нещо не ми се връзва Не е хубаво да се кара без шофьорска книжка

А по темата... продължавай в същия дух, не се натрапвай,не зачеквай темата за ВАС все още. Изчакай малко
    Smile!?

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам какво да правиш, сама трябва да решиш.Отрязал те е един път, може да харесва просто външността ти сега и затова да ти прави комплименти.Това, че изглеждаш добре не винаги е достатъчно, ами ако просто иска да прави секс с теб?И аз съм на мнение, че трябва да го изчакаш да видиш какво ще направи и вече, ако си сигурна, че той има чувства да му кажеш за твоите, но така на сляпо...по-добре недей.

Почти сигурно е, че пак те харесва. Сега остава просто да чакаш, без да прибързваш с действията, за да видиш какво ще направи по - нататък.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    На 17год има кола? Нещо не ми се връзва Не е хубаво да се кара без шофьорска книжка

А по темата... продължавай в същия дух, не се натрапвай,не зачеквай темата за ВАС все още. Изчакай малко
    То един френд на 17 имаше 2 коли и скутерче. И си караше като пич без да му пука.
    На 18 си взе пистолет.
    Сега като стане на 19 не знам какво би направил..
    аз съм се отчаяла от него.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Варна
    mi 6to pyk da nqma sega ve4e moje6 da si izkara6 i 17 knijka za B1 i kato stane6 na 18 za B2 . razlikata e v kubicite na kolata.ima si granica.no ako te sprat i est ako si s kola kaqto e nad dopostimoto ako policaq ne se zagleda v egn-to vyob6te nqma da razbere.

a po temata i az sym na mnenieto 4e ne trqbva da byrza6 iz4akai oi da napravi pyrvata kra4ka uspex macka

Град
    in da middle of nowhere
    ами първо поговерете повече не се впускай веднага във чуства не му казвай веднага че искаш да сте заедно, просто не прибързвай толкова много всичко със времето си

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Re: Още не мога да разбера... помощ?

Цитирай Първоначално написано от stop`looking`at`me
    Знам че е дълго... но не мога да го направя по-късо... плс, прочетете и израчете мнение. благодаря.

Познавам се с едно момче от две години... в началото той ме харесваше, но аз пропилях всичко като му отказах да се видим, или по-точно да му отида "на гости", където щяхме да сме "насъме"... така ми каза той... аз като 14 годишно момиче тогава, му отказах (въпреки че и аз имах чусвтва към него), защото не знаех какви са му намеренията. След това спряхме всякакъв контакт... не го виждах с месеци и продългавах да изпитвам чуства към него и те се увеличаваха с всеки изминал ден. После пак почнахме да говорим, почти една година след това... понеже ме заглеждаше и ми се усмихваше... и ми говореше (от време на време да подчертая... нищо особено) аз тъпанарката си помислих че пак ме харесва, да ама не. Отряза ме... няма да обяснявам какво точно стана, че и без това историяа ми е дълга.
    Тази година ми е нов старт, почнахме да си пишем онлайн. Онзи ден се видяхме, ние бяхме на гости у тях (родителите ни се познават) цяла вечер бяхме в неговата стая и си говорехме... 4 часа. Досега не си бяхме говорили така... нищо за НАС не си казахме... както и да е... той ми направи мн комплименти... (вече на почти 17 си мисля че изглеждам мн добре и си ги заслужавах) каза че приятелите му били на парти ама той предпочитал да бъде с мен и да си говорим отколкото да е с тях. Малкият му брат като дойдеше при нас, все го гонеше да излезе от стаята... говореше ми за неговите приятели и техните "гаджета" и той какви момичета харесвал и бла бла... просто имам чуството че пак има някаква искра между нас... просто не съм сигурна и искам вашия съвет. Според вас пак ли си играе с мен или не? Дали наистина изпитва нещо към мен отново?

между другото днес си говорехме и аз казах че ми беше мн приятно да си говорим на 4 очи най-накрая и тои каза че и на него му е било приятно да си поговорим малко? оххх... незнам какво да мисля вече... помощ???
    той също работи до нас, не живее мн далеч, има кола, на 17 е, а аз съм на 16 и ходим в различни училища, ако има някакво значение. Благодаря че ме изслушахте и ще оценя ако ми помогнете.

емиииии някои ден подхвани темата така че да си говорите за вас или нз ама ако мн иска6 да разбере6 кфи са чувстфата му към теб той няма да са навие сам да ти ги каже щом веднъж ве4е си го отрязала така че направи нещо според мен

+1

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не знам какво да правиш, сама трябва да решиш.Отрязал те е един път, може да харесва просто външността ти сега и затова да ти прави комплименти.Това, че изглеждаш добре не винаги е достатъчно, ами ако просто иска да прави секс с теб?И аз съм на мнение, че трябва да го изчакаш да видиш какво ще направи и вече, ако си сигурна, че той има чувства да му кажеш за твоите, но така на сляпо...по-добре недей.
    дали ако иска само да спи с нея ще си говорят 4 часа иначе и аз ще кажа като всички - недей да бързаш,ако има искра тя ще пламне
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Цитирай Първоначално написано от So unbelievable love..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    дали ако иска само да спи с нея ще си говорят 4 часа иначе и аз ще кажа като всички - недей да бързаш,ако има искра тя ще пламне
    +1
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

iz4akai malko to 6te si proli4i uspeh
    Bring me to life...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си