- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- отчаяна :(
Здравейте,пак ще ви занимавам с проблемите ми.Класната ми днес се е обадила на майка ми,за да й каже,че нямам оценки за срока и не може да завърша срока не знам какво ще стане.Възможно ли е да не завърша и годината?Аз не ходих на даскало 1 месец някъде и сега пак,защото си имам проблеми.Моля,помогнете ми преди не ми се е случвало
![]()
И аз нямам представа какво става, като има такава ситуация.Първия срок те оставят без оценка, а втория, ако присъстваш няма как да нямаш оценка.Поговори с класната и я попитай.
А майка ти няма да ти се кара, щом наистина имаш причина да не ходиш на училище.Спокойно, всичко ще се оправи.
Imashe 1 momiche,koeto beshe ot klasa na 1 priqtelka i postoqnno otsystvashe poradi zdravni problemi..Kazali sa i,che ako nqma ocenki za sroka moje da ne zavyrshi godinata.Nakraq roditelite i sa dali pari na gospojata,za da i napishe tam nqkfi shestici i petici,che da zavyrshi godinata i da otide v po-goren klas..V tvoq sluchai obache nz kak she stane ..
Ако първият срок нямаш оценка по някой рпедмет (не си оформена) няма да минеш годината.
Не можеш ли да се явиш поне за едни ден колкото да ти напишат някакви оценки? Дори и двойката, в твоя случай, е по-добре от нищо.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
От другата седмица ще мога вече![]()
А нали знаеш,че срока свършва на 31.01,а не на 15.02 и ако имаш 2 за първия срок ще полагаш изпит по предмета след първия срок а не в края на годината.
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.