- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си го върна???
Почвам и аз да се обърквам какво става..На купона само си танцувахме и нищо друго,на следващия ден аз отидох в апартамента дето беше купона за да им помогна да оправят-С момчето се закачахме ии всички казваха "кое точно мислите че ви прави скъсали вие сте си един за друг" и е такива и после с него отидохме в другата стая и си говорихме и той ме дръпна и ми каза "всичко беше лъжа обичам те мн"и почна да ме целува и аз бях като в шок нз какво става.И пак тръгнахме.На другата вечер ми праща sms не те обичам аз му званнах той ми дигна и ми каза "нито искам да те виждам нито да те чувам" и ми затвори.Аз му звъннах пак и го питах кво е станало и почна да ми обяснява колко съм ревнива и още милиони простотии и аз го питах и кфо правиме сега..и той вика няма смисъл..и аз му казах прави каквото искаш ама после да не се върнеш пак и той каза незнам какво ще стане..От няколко дена излиза с една моя "приятелка" на кафенца и милия се мъчи да ме забрави с нея..но миналия пат аз бях с тях на кафе ии на двамата ни беше мн тъпо чене сме един до друг..и той си тръгна..и като пита момичето тръгваш леи сии с мене и тя му каза просто..Не иии нз и аз кфо до правя вече..
КоЛко тЕ жЕлАя СаМо Аз сИ зНаМ и КакВо Ти мИсЛя, чАк Ме хВаЩа СрАм! ДавАй дА те ВиДя коЛкО тИ се ИсКа еДнО е Да пРикАзаВаш, дРуГо дА Ти сТисКа!!!!!!