.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Sofia ofc ^^

Лошо момче :D

Гаджето ми иска да съм бил малко по лош така да се каже
    Щото съм бил много добричък.........да съм я командорил за някой неща......

WTF??? Кои неща не ме бива да командора макар,че съм зодия ЛЪВ

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

ем ако се съгласяваш с всичко, прощаващ й всякакви грешки и и вървиш след гъза е нормално да и писне по някое време... и аз съм така, обичам мъжа да е мил и внимателен, но когато трябва да е МЪЖ!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Мега фен
    Град
    SF
    Не разбрах дали иска да си лош по принцип или в леглото?

Робинята на Quench

Град
    Sofia ofc ^^
    легло няма....
    аз няма кво да й прощавам смисал още грешки няма....
    Смисал може би щото се съгласявам с нея..... кво да напрая че сме на 1 мнение
    Dying of anticipation

Град
    Sofia
    Дай я насам, аз ще ти намеря някоя по-така , не изискваща
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от Povlekan
    легло няма....
    аз няма кво да й прощавам смисал още грешки няма....
    Смисал може би щото се съгласявам с нея..... кво да напрая че сме на 1 мнение
    еми например, когато ще ходите на кафе и тя те пита:`Къде искаш да седнем?`, ти не казвай:`Ми, не знам, ти кажи`, ами изкажи мнение. Давай ти предложения, не само тя. Остави я малко тя да се съгласява с теб, а не ти с нея. А когато нещо не ти допада, й кажи. Спорете повечко. Успех

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Хах, и аз това разправях вчера на моя Аз съм си Овне(е, и той е такъв де ) и обичам да споря, обичам някой да ми се противопоставя и мразя смирени хора, които само отстъпват и са съгласни с половинката си, само и само да има мир и спокойствие.. такива връзки са ми скучни..
    Момичето ти го е казало, просто не бъди съгласен с всичко, изразявай си мнението спокойно, не си мълчи и не се съгласявай с всичко, което тя поиска... Така е скучно и е много по-приятно, когато успееш да си извоюваш нещо
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Дай я насам, аз ще ти намеря някоя по-така , не изискваща
    Не я давам за нищо........... :P
    Dying of anticipation

Според мен има предвид, че си безхарактерен. Глупаво е да иска да я командваш /извън леглото/, но е и глупаво никога да нямаш мнение и да правите това, което тя иска...както и да се съгласяваш винаги с нея.

Просто не се прави на плужек, а изразявай мнението и предпочитанията си. Вие сте заедно, не си неин роб.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Хах, и аз това разправях вчера на моя Аз съм си Овне(е, и той е такъв де ) и обичам да споря, обичам някой да ми се противопоставя и мразя смирени хора, които само отстъпват и са съгласни с половинката си, само и само да има мир и спокойствие.. такива връзки са ми скучни..
    Момичето ти го е казало, просто не бъди съгласен с всичко, изразявай си мнението спокойно, не си мълчи и не се съгласявай с всичко, което тя поиска... Така е скучно и е много по-приятно, когато успееш да си извоюваш нещо
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    обичам да споря, обичам някой да ми се противопоставя и мразя смирени хора, които само отстъпват и са съгласни с половинката си, само и само да има мир и спокойствие.. такива връзки са ми скучни..
    +1
    Мдааа... съгласна съм
    Да не би да те е страх да не се скарате,ако й противоречиш за нещо ?
    Smile!?

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    обичам да споря, обичам някой да ми се противопоставя и мразя смирени хора, които само отстъпват и са съгласни с половинката си, само и само да има мир и спокойствие.. такива връзки са ми скучни..
    +1
    Мдааа... съгласна съм
    Да не би да те е страх да не се скарате,ако й противоречиш за нещо ?
    Съвсем възможно е,но не го прая умишлено.........смисал ние се разделихме 1 път аз така и неразбрах какво стана и защо станата тва е др тема.............Може подсъзнателно да ме е страх да не се разделим пак...... нз и аз но всички ми помогнахте и мерси ще се промена :P Good boy gone Bad.... :P :P
    Мерси на всички
    Dying of anticipation

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    ем ако се съгласяваш с всичко, прощаващ й всякакви грешки и и вървиш след гъза е нормално да и писне по някое време... и аз съм така, обичам мъжа да е мил и внимателен, но когато трябва да е МЪЖ!

Съгласна съм.А и понякога прави нещо щуро, което да вдигне малко адреналина, всички момичета обичат лошите момчета.Бъди малко непредсказуем и малко надут, това подсилва тръпката. Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Закачай я, бъзикай я, не се оставяй да ти се качват на главата Когато единият от двамата в една връзка е прекалено "добричък", тръпката започва да се губи...

Под "добричък" аз разбирам срамежлив,тихичък...Закачай я,по-страстни целувки и т.н.

Град
    Sofia ofc ^^
    Ми срамежлив съм в разговорите.... смисъл към нещо по сериозно за нас не съм свикнал на такова нещо... ходил съм с много малко момичета до сега и всичко с тях е било ей така,но сега е друго нещата стават по сериозни...а колкото до тихичак не съм тихичак бе хора аз съм супер весел човек и убивам всичко около мен с нещата които ръса и се поцепваме от смях а и нея страшно много я забавлявам....
    Но мисля,че се разбрахме днес си поговорихме и такам
    Dying of anticipation

Град
    in da middle of nowhere

ами аз се придържам към мнението на ;] или там как и е ника, просто давай повече идеи, например като и се обадиш направо и казваш къде искате да ходите или нещо такова просто не бъди жесток но не и толкова мил[/url][/list][/quote]

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си