.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Hybrid View

ми порпинцип и с момичетата и момчетата но като,че момчетата с ами по на сърце просто са по забавна компания

с момичетата... мин год беше обратното ... както и да е

Ми не мога да кажа. Може би с няколко момичета и няколко момчета.

В моя клас момчетата са мнол печени,така че се разбирам със всички.Е,без 3-4,но те не важат

ми ... аз честно да си кажа, се разбирам и с момчетата и с момичетата .. но има момичета от класа, който не дружат с момчетата просто,защото са по свити и затворение..иначе като цяло, класа си го харесвам де

Та.. аз по принцип нашта компания сме аз и още 3/4 моми4ета от класа, и си перкаме и си общуваме с 3/4 момчета от класа.. ама празни моабети де но като цяло гледам да общувам с всички
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    с никой май

ми ние сме 19 момичета и 5 момчета.И се разбирам с всички.Момчетата ни са мн яки,не са някои идоти

Мега фен
    ние сме 7 момичета и 10 момчета.момичетата-пповечето са пълна скръб.момчетата-препълнена като щеш скръб.мразя ги от дъното на душата си, мразя ги, мразя гииии /за момчетата става това са най-неуважителните същества на тая и без туй шибана планета...неизживяно детство...бебешка му работа а момичетата-общувам с тях, само защото са ми съученички и трябва да се уважаваме...иначе не ме ебе никак ама никак за тях...лигли казват, че били твърдо против фешъна, вживяват се в ролята си на антифешъни, а едната ходи с накъсани ръкавици, с калци от пуловер от времето на баба си, друга пък с диадемка на черепчета, трета се снима като курве /уупс май не трябваше да казвам като/ ама все пак май тя е единствената дето си признава че е фешън и не знам си още кви чакам да завърша 7 клас да кандидатствам и да изчезвам от този задръстен клас, като щеш и от този задръстен град

Разбирам се със всички!!! Нямаме деления и може би това се дължи на възрастта 9-ти клас сме Да не говорим че са събираме в междучасията със другите "народи" от випуска ни !!!

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    И с момичетата и с момчетата се разбирам отлично
    +1

Значи ние в класа сме 7 момичета...само с едно се разбирам ДРугите са много лигави! С момчетата повече се разбирам, по приятни са ми. Мога да споделя всичко с тях! Готини хорица са!!! :P
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Супер фен
    Със всички се разбирам...

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Аз по принцип се разбирам с всички; това не означава, че като се разбирам и са ми първи приятели. От тази година по-голямата част от класа ме дразни.. Като почнат да се правят на голямата работа и не могат да осъзнаят, че са смешни..
    Не знам и аз на какво се дължи тоя обрат..
    You are broken, I can fix you...

Супер фен
    Град
    България
    s NIKOI! I po dobre za men MRAZQ HORATA I ZATVA SE IGNORIRAM OT TQH!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен
    С никой просто съм такъв човек, че казвам истината право в лицето, не ходя да лицемернича като другите момичета от моя клас, пък и не са само те Намирам го за по-добре отколкото да съм подмолна като всички други

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    АЗ съм момиче, разбирам се с момичетата и хубавото е че отскоро се разбирам и с момчетата ))

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    С всички, но по-принцип с момичетата ми е по-лесно
    [b][i]Je t'aime au-del

еми повече с момичетата ама нямам проблеми и с момченцата :P
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Разбирам се с 3-4 момичета - другите са ми тъпи И с 2 момчета горе-долу...още не се познаваме много много ама повечето не ми допадат засега
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Bih mogla da kaja,che se razbiram s vsichki,s edno,dve izkliucheniq ot jenski pol.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Ст.Загора ;)
    ами от моя клас има само 1 , 2 момчета които може да се каже че те са наистина момчта, защото другите се делят кат крастави магарета ама аз се разбирам със всички ;]
    FeeL the HOUSE music

Цитирай Първоначално написано от Madness
    с никой май
    +1 те тия в мойто даскало са някви супер смотаняци не може да се разговаря с тях,те непрекъснато или се лигават или се прават на голямата работа..кво да се разбирам с тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си