- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпрос към момичетата...
намират ли се още момичета,които да не гледат момчетата от вън (визия, мускули и подробности...) или има още някои които гледат вътрешната красота на едно момче???
моля по едно коментарче ако може ?
Е как?! Има разбира се! Малко повече търпение трябва докато ги срещнеш. \/
Хахха ай стига с тоя външен вид..
Естествено, че е много важен, и че се гледа и него... както и не само.
За да решиш да опознаеш някой, неговите качества и т.н. първо трябва да те привлече по някакъв начин. Е, без външния вид това не става.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
не винаги се гледа първо външния вид ама естествено и тои очаства все пак неможеш да трагнеш с някои циганин и да разчиташ на това че е хубав от `вътре`Първоначално написано от Lady Death
![]()
За мен външният вид има значение до един монент.Може някой да ми харесва много ама издъни ли се,падне ли ми в очите,може да ми стане толкова противен,че да не желая повече да му видя физиономията.И обратното..Може да не ми харесва кой знае колко или дори изобщо да не ми харесва,но ако ми допадне държанието му,ако видя в него неща,които имат стойност,няма никакво значение как изглежда..
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
не е само до външен вид...ако си пич, няма да имаш проблеми
разбирайте пич като приятен, забавен мъж, който не се държи като дръвник или се прави на "гъзе" (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
+1Първоначално написано от Lady Death
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
благодаря Ви мно0о0го помогнахте ми достатъчно . \/
Както казва Сенсей : "..дали ще бъде вече истински в очите ви не ме е страх, храната си купувам със пари, а не със име..". Същото е..
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Хахахааа докъде стигнахме,момчетата да се оплакват,че гледаме само външностаА вие кво гледате бе,повечето само по външен вид предценявате момичетата,не си ли някоя хубавица,не ти се обръща никво внимание...Пък сега седнали да се оплакват
![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
много си права но винаги има излучения .... а и по принцип всичко е съдваПървоначално написано от love_enrique
аз не гледам само външноста (освен ако не е е грозила)
ианче ме е яд като видя един фр как ляга с всички момичета само заради .. знаете
Аз мога съвсем спокойно да кажа за себе си,че никога не гледам външния вид или пък ако съм хресала нещо,то ще е чара,усмивката...Не се впечатлявам от момчета,по които другите момичета припадат и затова приятелките ми винаги са ми се чудили какво харесвам в дадено момче...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от mon4eto
и аз така![]()
вътрешната красота е важна,но и външния вид има значение...![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми на пръв поглед естествено, че забеялязваш и се заглеждаш във външния вид... Нооооо пооосле... ако го опознаеш като човек, дори и да е без мускули, красиви очи, и хубава коса... достатъчно е само да те кара да се чувстваш добре, и да те обича (ако става дума вече за нещо повече от приятелство) Ето, ще дам пример... имахме един изпит, и в моята стая беше един хипер мускулест и т.н., нооо дори не успяхме да си говорим, и просто видях до каква степен е голяяяма неговата простотия, че направо и за външен вид забравих, и за всичко! Тъй, че спокойно
Момичета колко щеш, момчетата малеят
![]()
Има доста да се поспори по тази темичка.Колкото и да се отрича, външния вид, оказва доста голямо значение.Давам ви следния пример-Двама напълно еднакви по характер момчета, със сходни възгледи, интереси, цели.До тук окей, само че е единия е със страхотно тяло, дълбоки очи, чаровна усмивка и магнетично излъчване.Другия е пълна противоположност-Е кой от двамата бихте избрали...?Принципно, подобна съпоставка не е умного уместна, но аз лично не намирам по-подходящ начин за да сравня двете неща.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
то ако момичетата гледат само това
за момчетата какво остава...
Да, има значение. Когато видя някое изрусено момче с розова ризка, бягам надалеч, значи не е за мен. Като цяло начина по който се облича и се държи гооври много за характера му. Иначе това дали е красив или не е природно, не го гледам особено. Просто като опозная някого, поняога усещам привличане и разбирам, че съм хлътнала. Тогава, колкото и да е грозен... абе нали ги знаете влюбените хора ... колкото ид а е грозен, му намират чара. Никога несм тръгвала с момче, с което не се познаваме преди това поне малко.
Memento moriendum esse!
abe da vi kaja ima mnogo kifli deto za da trugnat s nqkoe mom4e mu gledat viziqta i kolko e sexy pulni tupotii... 1vo bi trqbvalo da se opoznaete ... ako ima ne6to koeto ne vi e priqtno vuv vun6niq mu vid normalno leko da se protivite no to moje da se kompensira ss haraktera mu durjanieto i 1000 takiva ne6ta... no puk ako e nqkoe is4adie ot prirodata i e svesten i vi haresva new biva da go razkarvate apulno budete mili i drojelubni spodelete mu 4e ne vi dopada toi vse 76te go prieme a nai vajno da ne mu se podigravate abe da si kaja az sa gi drunlkam tuka edni mudrosti no koi znae az kak 6te postaq... nai vajnoto spored men vuv vsi4ko e durjhanieto i iskrenosta bude6 li po dobar 4ovek 4esto mooje da ti zabiqt noj v gurba no to 6te im se varne otgore a ti 6te bude6 blagosloven ovajasvan zatova 4e si iskren estestven...
Мисля,че имаше предостатъчно теми относно този въпрос. И темата ти не е за този раздел!
razbira se 4e gledam i vatre6nata krasota e i van6nata razbira se no 4ovek trqbva da e razbran i ne grub a ako e krasiv i ne takav to prosto nezaslujava obi4!!!![]()
Да,даже аз съм една от тях..Предпочитам не чак толкова хубаво на външен вид,но добро момче,пред красивия и надут батко без капка добродетели..