- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- с кого се разбирате
s kogo se razbirate pove4e v klasa s momi4encataili mom4encata
6toto na6e tapite mom4eta se delqt ot momu4etata i mn gadno staa
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
С момичетата и то не с всичките. Момчетата още не са претърпяли своята еволюция. Имат акъл на 10 годиншни лапета.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Momi4e sam i v klas se razbiram otli4no s mom4etata super gotini saaaa!!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
em momchetata ot moq klas sa mn qki razbiram se straxotno s tqx![]()
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Добре се разбирам със всички макaр че повечето са мн тъпи :]![]()
момиче съм и се разбирам по-добре с момичетата,защото сме само четири(със мен) , но и с момчетата се разбирам.Има само един два плесена дето не ги трая![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Аз съм идиотче,в един момент се разбирам с всички в др се карам и всички)
със всичките момчета и още 2-3 момичета - другите са ЛИГЛИние сме си най-печените от класа
![]()
с никой май![]()
Първо държа да кажа,че в клас сме 23 човека.От тях се разбирам точно с 5.С другите дори не винаги се поздравяваме.
![]()
С тези 5 си говоря,всичко мога да правя с тях,а освен това са от компанията ми.Иии,дори да не се разбирах с нито един,ми е през оная работа.Не съм задължена да се разбирам с тях.![]()
аз пък по бих споделяла с момчетата - те не се клюкарки и никога няма да ти "откраднат" гаджето [а това правят повечето "приятелКИ"]Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
Ами с всички!Но момченцата са ни ограничена бройка - 5 са и затова много си ги пазим!А и те са по пекани от момичетата!
![]()
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
emi nie i s momi4etata i s mom4etata se razbirame :P![]()
Зависи от ситуацията.В училище повече говоря с момичетата,но нямам спорове с момчетата.Въпреки,че има един който все се заяжда.Когато бях на нова година с част от класа,се разбирахме много добре,Там беше и този,с който в училище си имаме малко разправии,но и с него си чиститихме новата година,прегърнахме се,даже и ме целуна по бузата.Така,че,както казах зависи от ситуацията,поне при мен.
Ами момчетата в класа ми са 20 и няма начин да харесвам всички.С някои от тях се разбирам а с други не.С момичетата сме във възможно най-добри отношения![]()
Първоначално написано от ludoto_f
![]()
![]()
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
с момчетата мога да си кажа всичко.. някакси ги чувствам по-близки.. а момичетата са ми чужди.. най-добрите ми приятели са момчета.. и има само едно момиче, с което сме като сестри.. и тва е!
girls sucz !
Actually I don't care![]()
уважавам една част, друга са ми били много близки в определен момент от 5-те години заедно (4 и 1/2) но като цяло не ме интересуват особено много
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
това все едно е за моя клас казано ...Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
абе с момчетата щот съм момче,ама и те са много тъпи,ама няма как-се пак сме по цял ден заедно и трябва да ги търпя
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
външно се разбирам със всичко но вътрешно с двама-трима....
всички са идиоти, които се мислят за нещо повече...
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
с момиченцатас момченцата не особено ама пак има двама дето са много готини по характер и се разбираме
![]()
И с момичетата и с момчетата се разбирам отлично![]()
>>> House Music <<<