.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    ..........
    йее мадафака лил жон баце cunk

Значи,през тази седмица когато бяхме разделени,аз не съм и се обаждал,не съм и писал съобщения.Вчера като и звъннах говорихме съвсем свободно в смисъл за общи неща.Казах и ако си свободна да излезем на кафе,тя ще ти се обадя.По принцип е много твърдоглав човек,зодия Везни е (аз съм Близнаци) и понякога и тя незнае какво иска.Това време аз ще и го дамо,тя не обича приказките,а действията...постоянно ми го е повтаряла.Много е хубаво отново да и чуя гласът,имам търпение нещата са много странни сега...но ако трябва ще търпя за ди си я върна ще правя компроси но ще е за такова хубаво нещо.През тази седмица имах време да мисля за много неща,които преди не съм мисли..а е било голяма грешка,не съм безгрешен...ако бях такъв просто нямаше да съм себе си.Ако,излезем днес..няма да я затрупвам с това"моля те върне се обичам те умирам за тебе" видях,че от това смисъл няма.Някой беше казал,да правя това с което съм я спечелил.Така и ще се държа....малко ще ми е странно но това е положението...няма начин.Ще Ви държа в течение....поздрави и Обичайте се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си