Здравейте.Не съм подозирал,че някой ден ще ми е нужно да се регистрирам тук за да помоля за съвет.Имам(или нямам незнам вече времето просто спря за мен)приятелка,с която сме вече две години и три месеца.Има ли сме караници,много я ревнувам от приятели(в това ми е грешката)Обещах и че ще се променя но тя е инат човек и казва не е в тебе грешката просто не те обичам вече.Това не го вярвам защото си криви погледна и не ми го казва в очите.Трябва ми нещо много силно за да я накарам отново да сме заедно.В момента ми е адски криво,рефтуна по цял ден незнам какво да правя...като знам,че миличкото вече не е до мен.Смисъла на живота ми е сега само да си я върна не ме интересува нищо друго,готов съм да зарежа всичко заради нея.Приятели ми казват" да не е единствена" да за мене е единствена аз имам нужда от нея...вярвам и че тя има нужда от мене.Преди като сме се карали много бързо сме се оправяли но тя сега инати и не иска да ме приеме отново.Моля дайте съвет как да си я върна,на този който му помогне идвам на крак където живее (само да мога да си я върня МОЛЯ СЕ!!!!!) и ще му благодаря лично,не ме интересува и ако живее на края на света.Много хора ми казват,да чакам дори и тя да ми звънне,да не и вдигам (разбрали сме се в Понеделник да ми се обади)дадох и една седмица но незнам какво да и кажа като се видим,опитах всичко за което се сещам но нестава.Мисля нещо с музика под терасата около 2 3 часа да и пусна само да чуе нашата песен(имаме и наша песене),и остава да чакам да се върне при мен.Аз съм на 22 години тя е на 18.
Поздрави и не го пожелавам на никого това което ми се случва в момента.Попитайте нещо ако трябва.