pak zdraveite sajalqvam ako se povratqm,pisah za tazi tema,no stanaha i dr ne6ta i vi molq za savet...ta kakto kazah mom4eto deto haresvam se zaka4a6e...tragna da me celuva,drapnah se dade mi vreme dokato ne si e oti66al,vanah se (ima go v min tema)posle se vidqhme ni6to ne napravi,pisah mu kakvo pravim sled kato sam se varnala,ne mi otgovori..i eto dnes stana palen ujas....zna4i bqh v 1 picariq,a toi be6e v kafeto do neq i az ne izdarjah i nakarah 1 ot moite fr da otidem v kafeto,dr si ostanaha,otidoh toi takmo stva6e i otide v picariqta i sednal na masata pri dr mi fr lele 6te6e da umra ot qd,mn misleh dali da se varna za6toto 6te6e da se useti 4e e zaradi nego toi me vidq 4e minah pokrai kafeto i otidoh v picariqta,nakraq re6ih da otida se 1 pri dr mi fr.Otivam az i darpam stol toi mi kazva ela sedni do men,no az kazah mi tuka si mi e mn dobre i si sednah stoqhme 10 min i si tragnahme..ta vaprosa mi e,az sled kato se varnah i se ceunahme mu pisah govoreh mu toi ni6to ne prave6e i se qdosah 4e vse az trqbva da mu hodq po gaza pri polojenie 4e toi mi dade vreme dokato ne si e oti6al da se varna, a sega ni6to ne pravi,milite li 4e e gre6ka 4e ne sednah do nego?Kakvo da pravq da go tarsq li pri polojenie 4e go napravih a toi nikakva reakciq plsss pomognete mi mn go haresvam mn napravo se 4udq na 26 e i kak se darji lele plsss savet