- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали иска да ме види? ;(
Моя приятел е малко закъсал с парите тоя месец.Не сме се виждали от 2 седмици щот сме в различни градове.Намекнах му,че искам да дойде тая събота или неделя,а той се дърпаше и нищо не каза.Преди 30 минути ми заяви,че може да дойде в моя град утре с един негов фр щото той искал. о_О И аз питах тогава защо не дойдеш при мен сам събота или неделя,а с него веднага тръгваш?И той каза...ами той си плаща горивото и на мен така ми излиза като разходка.Направо се вбесих нз...аз му казах,че утре отивам в неговия град той ако иска да идва в моя.И сега изобщо нз как ще стане работата де...ама въпроса ми е според вас той не иска да ме види или наистина е затруднен финансово и затова няма да дойде сам?![]()
![]()
![]()
Ъъъъ, ходите от 2 години, къде е доверието във вашата връзка?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
не знам за връзката ви но не мислиш ли че ако найстина е затруднен финансово ами нз от колко вр ходите но може да не му е удобно така
да дойде във вас без кинти от колкото при негов приятел
а тва обяснение епросто си го е измислил за да не ти се натресе...
къде прочете че ходат от 2 год бе?
"Оценяват го само неслучайните , които в сърцата си съхраняват истината"
Разбери, че има неща, които не могат да се казват. Не, че не иска, но просто му е не удобно да говори за това. Вярно, от доста време сте заедно наистина, но може просто да се притеснява да го каже. Разбери го и нека дойде той да се видите, пък след време отиди ти
В подписа и!
Малка пикло, човекът работи и се издръжа сам. Не всеки може и иска да цоца от мама и тати купища пари само за да ходи при гаджинцйето си.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Голяма курво,трай!
Spored men naistina ima usnovatelna pri4ina...ako ne moje da doide..kakvo tolkova...koGATO E dobre s parite 6te se vidite ili pak ti 6te otide6 ili toi....ne moga da razbera... sveta li e svar6il kato ne go vidi6 za malko...KAkvo se trevoji6 za gluposti...
![]()
Не ме обиждаш. Ако никът ми не беше такъв, можеше да има възможност да ме обидиш. Но то се иска акъл за тази работа.
Говори си глупости ти...представям си какъв глупак е "приятелят ти"...за да ходи с теб. Той се издържа, ти дуднеш, че няма пари да дойде при теб...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
да бе верно сори![]()
а в такъв случай маи не би трябвало да съм прав .. след толко време ...
ама все пак въпреки всичко му е гадно да дойде да живее при вас...
причината да отиде при теб би трябвало да една единствена ,а не да става дума за пари и такива...
ако не сри тогаа
"Оценяват го само неслучайните , които в сърцата си съхраняват истината"
Ебаси му и доверието, дето имате... Имам чувство, че ти специално за всяко нещо се притесняваш и нямаш никакво доверие на приятеля ти... Не мисли, че той е длъжен да изпълнява всяко твое желание, тъй, че е по-добре да поговориш с него, а не веднага да се палиш, за нещо, което може да не се забелязва от него, и да не се проявява като проблем за него... Ми, може и да е изгубил интереса си към теб, тъй като както виждам, ти си постоянно в някакво нервно състояние, и това ти състояние му го прехвърляш на него... и така... не се издържа...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oh lele.... kak ste izdurjali 2 g nz..... az ako sam muj nea da izdurjim, kvi sme mrankala jenite.....
Първоначално написано от ™G-Baby™
Толкова ли не можеш да разбереш, че в момента явно го е закъсал и няма пари.А ти като малко момиченце се тръшкаш и му се ядосваш.Влезни му в положението, а не тръгвай да го обвиняваш...
Абсолютно съгласен с Death`Whore
Правилно !kvi sme mrankala jenite.....
Знаеш ли какво са казали хората ?
Най - доброто съжителство е между сляпа жена и глух мъж !
Има два вариянта:
Първо наистина няма пари и няма начин да дойде,
Второ иска да се разделите![]()
Първоначално написано от Alabalaportokala
![]()
![]()
![]()
nali nali
az go osaznavam i ako mi se slu4i ponqkoga v mn redki slu4ei vednaga se ose6tam na vreme
abe moje se kaje 4e ne mrunkam za takiva ne6ta
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Добре де,принудихте ме да издам и малко подробности сега.Той ми заяви,че днес може да отидат до един друг град с един негов фр....за който той щял да даде половината пари за пътя.Ми нали нямаше пари?В крайна сметка не отиде де,и то точно заради това,че не му се дават пари за пътя...Както и да е..снощи отиде на ресторантМи ок нали нямаше пари бе?
![]()
![]()
![]()
Може някой да го е черпил в ресторанта.
К'во ни се дървиш на нас, кажи му тези неща на него.
После аз си мислех, че съм смахната и меркантилна.
А може и да не е.Обаче той беше на ресторант с човек който няма да види няколко месеца сегаИ с който е фр от години
ми едва ли не иска да те види, просто нистина е закъсъл с финансите, нз, но ходите от 2 години едва ли чак след толкова време няма да иска да те види
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
ей, аз съм съгласна, че не е лесно човек сам да се издържа и т.н, но защо трябва да я нападате по този начин.. момичето просто търсеше съвет, мнение.. много сте се озлобили по тия форуми нещо..![]()
work in progress.
Пфф, не разбираш ли, че с тъпата си ревност го притискаш, и точно затова може да стане нещо много лошо... Остави го, да е свободен... не е длъжен да ти ходи по свирката... пффф![]()
стига си се превземала и без тази параноя !
Момчето не вади милиони! Вобще за да ти казва значи иска да те види!
Хмм мисял, че нещо има.Може да е от парите да, но най-добре не тичай по него кажи му ако иска да идва ако иска не, покажин му, че щом той не иска да идва и ти не искаш.Мисля, че тогава ще дойде.Успех!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!