- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали иска да ме види? ;(
Много ясно,че ще иска да се види с един от най-добрите си приятели/приятелки,с който няма да се вижда няколко месеца...Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
И той има право да има приятели.
Ще изтраеш още малко...
OMG
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Да,така е.И се замислих...може би не иска да идва сега защото...заради това,че в тоя студ дори няма къде да се изчукаме.В колата...при минус 12 ли ше ме чука?Първоначално написано от lizzard_92
![]()
![]()
И трябва само да обикаляме кафетата....а когато терена в къщи е свободен за пренощуване той на мига идва....не се е замислял до сега при такова предложение.
![]()
kato ne si dovolna tvoi si e problema toi ne e dlajen da ti hodi po svirkata nz kak te e iztarpql 2 godini![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Или по-точно как аз съм изтърпяла него???Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
Тогава що си с него?
/ по повод горния ти пост /![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
АКО БЯХ АЗ НЯМАШЕ ДА ИСКАМ ДА ТЕ ВИЖДАМ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АКО БЯХ АЗ НЯМАШЕ ДА ТЕ ТЪРПЯ ДВЕ ГОДИНИ...КАМО ЛИ ДА ИСКАМ ДА ТЕ ВИЖДАМ...СТЕГНИ СЕ МАЛКО БЕЕЕЕ!!! ЩОМ ХОДИТЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ,БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОЗНАВАТЕ ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ И ДАЛИ ИСКА ИЛИ НЕ ДА ТЕ ВИДИ ТРЯЯ ДА ЗНАЕШ САМО ТИ...НИКОЙ ТУКА НЕ МОЖЕ ДА ТИ КАЖЕ,ОСВЕН АКО НЕ МИ ДАДЕШ НОМЕРА НА ТВОЯ,НЕ МУ СЕ ОБАДЯ И ГО ПИТАМ "ИСКАШ ЛИ ДА Я ВИДИШ" ....САМО ТОГАВА БИХ МОГЛА ДА ЗНАМ...КАКТО И НЯКОЙ ОТ ДРУГИТЕ..
ПС...:Продължавам надолу по страницата с теми,ако има още 1 твоя и няма да вляза в тоя раздел вече поне седмица-две![]()
Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
леле ако го задаваш тоя въпрос значи има нещо объркано в тебе (нищо лично,ама от темата така разбирам) Ако мислиш над това кой кой търпи е тва е еб*си връзката
![]()
ще ти дам съвет - влезни му в положение,ако я е закъсал с парите не го тормози да идва да те вижда,той като иска и има възможност ще дойде,а ако дори и един път ти каже абе ела и ти един път хващай рейса и право при него
обичай си го и го разбирай в такива моменти да видиш как ще върви по - лесно
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
mai nikoi ne te ponasq!!!! ne s eizkazvai v temiteПървоначално написано от `Death`Whore``
do avtorkata: mila pitai si nego napravo,no naistina moje da nqma pari
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
+1Първоначално написано от bungle