.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    А може и да не е.Обаче той беше на ресторант с човек който няма да види няколко месеца сега И с който е фр от години
    Много ясно,че ще иска да се види с един от най-добрите си приятели/приятелки,с който няма да се вижда няколко месеца...
    И той има право да има приятели.
    Ще изтраеш още малко...

Град
    V MoQtA StAq
    OMG
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    А може и да не е.Обаче той беше на ресторант с човек който няма да види няколко месеца сега И с който е фр от години
    Много ясно,че ще иска да се види с един от най-добрите си приятели/приятелки,с който няма да се вижда няколко месеца...
    И той има право да има приятели.
    Ще изтраеш още малко...
    Да,така е.И се замислих...може би не иска да идва сега защото...заради това,че в тоя студ дори няма къде да се изчукаме.В колата...при минус 12 ли ше ме чука? И трябва само да обикаляме кафетата....а когато терена в къщи е свободен за пренощуване той на мига идва....не се е замислял до сега при такова предложение.

kato ne si dovolna tvoi si e problema toi ne e dlajen da ti hodi po svirkata nz kak te e iztarpql 2 godini
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    kato ne si dovolna tvoi si e problema toi ne e dlajen da ti hodi po svirkata nz kak te e iztarpql 2 godini
    Или по-точно как аз съм изтърпяла него???

Тогава що си с него?

/ по повод горния ти пост /
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

АКО БЯХ АЗ НЯМАШЕ ДА ИСКАМ ДА ТЕ ВИЖДАМ
    АКО БЯХ АЗ НЯМАШЕ ДА ТЕ ТЪРПЯ ДВЕ ГОДИНИ...КАМО ЛИ ДА ИСКАМ ДА ТЕ ВИЖДАМ...СТЕГНИ СЕ МАЛКО БЕЕЕЕ!!! ЩОМ ХОДИТЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ,БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОЗНАВАТЕ ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ И ДАЛИ ИСКА ИЛИ НЕ ДА ТЕ ВИДИ ТРЯЯ ДА ЗНАЕШ САМО ТИ...НИКОЙ ТУКА НЕ МОЖЕ ДА ТИ КАЖЕ,ОСВЕН АКО НЕ МИ ДАДЕШ НОМЕРА НА ТВОЯ,НЕ МУ СЕ ОБАДЯ И ГО ПИТАМ "ИСКАШ ЛИ ДА Я ВИДИШ" ....САМО ТОГАВА БИХ МОГЛА ДА ЗНАМ...КАКТО И НЯКОЙ ОТ ДРУГИТЕ..
    ПС...:Продължавам надолу по страницата с теми,ако има още 1 твоя и няма да вляза в тоя раздел вече поне седмица-две

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    Или по-точно как аз съм изтърпяла него???

леле ако го задаваш тоя въпрос значи има нещо объркано в тебе (нищо лично,ама от темата така разбирам) Ако мислиш над това кой кой търпи е тва е еб*си връзката ще ти дам съвет - влезни му в положение,ако я е закъсал с парите не го тормози да идва да те вижда,той като иска и има възможност ще дойде,а ако дори и един път ти каже абе ела и ти един път хващай рейса и право при него обичай си го и го разбирай в такива моменти да видиш как ще върви по - лесно
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не ме обиждаш. Ако никът ми не беше такъв, можеше да има възможност да ме обидиш. Но то се иска акъл за тази работа.

Говори си глупости ти...представям си какъв глупак е "приятелят ти"...за да ходи с теб. Той се издържа, ти дуднеш, че няма пари да дойде при теб...
    mai nikoi ne te ponasq!!!! ne s eizkazvai v temite
    do avtorkata: mila pitai si nego napravo,no naistina moje da nqma pari

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ъъъъ, ходите от 2 години, къде е доверието във вашата връзка?
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си