- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя ??
Zna4i kogato masturbiram svar6vam za 5-6 min ponqkoga za 10-15 min. a da kajem kogato pravq sex s priqtelkata mi svar6vam burzooo(( Edni priqteli mi kazaha 4e 6te e taka dokato ne svikna no to minaha 2-3 meseca a rabotata e se sa6tata
(( I zapo4vam da se pritesnqqqm 4e sigurno sum defekteeen
(( Nqkakfi predlojeniq kakfo da pravq ?!
abe pich ne si defekten. seki svarshva razlichno.ako ti za 5-6 min to drugi za 2-3sichko ti e normalno
ne se pritesnqvai ok si si {}
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
a iskam da pitam te nali mi kazvat 4e 6e svikna tova svikvane koga 6te stane![]()
е..не искам да те отчайвам допълнително..но би трябвало за 2-3 месеца да си свикнал![]()
Ем искам да питам дефектен ли съмПросто ми кажете какво мислите и някакви препоръки да не свършвам бързо(на 16 год съм)
Пробвай с DUREX PERFORMA 100% ще ти помогнат, другото е въпрос на психическа нагласа![]()
DUREX PERFORMA бяха презерватитиви нали ?!А тва за психическата нагласа какво ще рече ?
първо момичето ти каза че не си дефектен че да питаш 2 пъти ... но маи ще излезеш с дефект...
аз ти казвам че това не е дефект ... има мн други теми дет пише за подобни "проблеми" това е въпрос на организъм и психика ... теи че мисли си за други работи но няма да ти е лесноима теми може да ги прочетеш там пише техниката
![]()
+1Първоначално написано от sladko_momi4e
![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
zashtoto si defekten=D>
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Абе дефектен не си просто така си ти е генетично заложено![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Изобщо не си правил секс..питаш глупави въпроси от типа "Психическа нагласа" какво ще рече..незнаеш презервативите..абе моляти се..поредния пиклио !![]()
ima hap4eta...ima gelove...ima mn ne6ta za prodaljitelen sex no ne sam mn zapoznata do sega s priqtelq mi ne ni se e nalojilo...otidi v sexshop i razpitai :P