- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- .:хора кажете кога го напраихте за първи път и каде:.
кажете кога,каде и с приятен човек ли го напраихте за първи пътБЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЕТО ПРЕДВАРИТЕЛНО!
ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!
еми направих го за първи път с гаджето сис което за голяма радост сме още заедно
ем направихме го в тях ..харесА ни и още го повтаря ме
![]()
Аз за 1ви път го направих като бях на 14 с гаджето ми. В тях бяхме, той ме покани уж да пием кафе, а пък то какво стана...С него ходих само около 2 седмици и нито аз го обичах, нито той мен, но не съжалявам. Оттогава връзките ми са по-сериозни, ама вече и от това ми писна...
Еми първият ми път беше на 15 и гопражих с гаджето ест![]()
с което ходихме 2-3 месеца
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Hm na 15 bqhu nas 4akah celi 7 meseca no posle stana strahotno,oba4e hodihme samo 10 meseca vij tazi tema
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=150942
![]()
Ходехме повече от година преди да правим секс.Случи се на 16тия ми рожден ден в моята стая, докато компанията ни празнуваше в хола... Не че преди това нямахме шансове, или възможности... но тогава си беше момента и двамата си го усетихме. Бяхме заедно още много дълго време... Но всичко хубаво свършва рано или късно. А и people change and always leave. Въпреки това няма да го забравя, нито първия път, нито Него.
![]()
The only truth they can accept is their own.
Беше в детската стая вкъщи, бqх на 14~15, а преди мен бяха минали 2-ма души!!!
Ръгай чушки у боба![]()
bla bla bla
Беше преди 10 денаНа Нова година,след като всички налягахме в мойта стая.С гаджето ми бяхме на леглото ии...стана каквото стана.
Моят първи път е далеч от романтичните представи
На 17,с мъж от чата. Запознахме се,харесахме се и прайхме сексВсичко това стана за месец. Мда... общо 2 пъти се видяхме.
Не съжалявам
Smile!?
ууу курва....бъзик твое решение си е
беше преди месец....ходим с нея вече осми месец и всичко е 6![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
на 16 със сегашното ми гадже...у тях....ходех ме едва 2 седмици...но сме си още заедно и се обичкаме![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Преди 2 дена .. на 16 съм .. и отгоре даже .. хахС човека когото обичам ..определно .. Ходели сме месец .. после половин година ..разделяне, събиране .. ,но пак сме заедно .. друго начало .. надявам се ..
Ами направих го на 14 на 6.04.2006 в гаджето ми,което ми е и сегашно тогава бях на 14 и ходехме от 7 месеца и на седмия го напраихме и сега още сме заедно и мн се обичаме![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
Понеже съм го казвала хиляди пъти, няма да се повтарям. ще отговоря на 3-тия въпрос-беше не с прекрасен човек, а с най-прекрасния мъж който познавам във всяко отношение..............Толкова съм щастлива с него и имам чувството, че ще литна от щастие.
na 16 s segashnoto si gadjeu tqh
i produljavame da si go pravim
a sled mesec i neshto stavam na 17
![]()
Na 14, v legloto na bratovched mi s edna mnogo otrakana tenisistka, koqto bqh bil na tenis. Beshe mnogo qka macka, no na mene mi beshe nervno i se predstavih zle. Ne sujalqvam. Beshe si trupka. Osvobodi me ot bremeto na devstvenostta![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Абсолютно същата работа!Преди месец в тях и ходим с него 8 месецПървоначално написано от Quasar
Странно..
Да не би ти да си моето гадже?
![]()
![]()
Базикам се за последното
![]()
Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!![]()
На 15 бях, запознахме се и на втората ни среща - стана то каквото стана.![]()
Ami az go napravih na 26.02.2006g kogavo bqh na 19 godini v Stara Zagora s togava6niq mi priqtel.Bqhme zaedno 5 meseca s nego![]()
Първоначално написано от rakiq_lady
![]()
![]()
RESPECT
![]()
![]()
![]()
myxaxaxa tva momi4e me kefi.. pisna mi ot konserveni kytiii![]()
malko spamq temata... ama prosto iskah da izkaja zadovolstvoto siina4e sam devstvena de
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Бях на 16, бяхме заедно от почти 3 месеца, у дома ако не се лъжа. Ходихме общо 9 месеца, той е страхотен човек, много го обичах и се радвам, че първият ми път беше с него.
Ами аз малко бях подранила но грам не съжелявам. Направих го на 13 с бифшето ми гадже, у тях, на 6тия месец и после си ходихме още две години.. и така![]()