.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

.:хора кажете кога го напраихте за първи път и каде:.

кажете кога,каде и с приятен човек ли го напраихте за първи път БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЕТО ПРЕДВАРИТЕЛНО!
    ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!

еми направих го за първи път с гаджето си с което за голяма радост сме още заедно ем направихме го в тях ..харесА ни и още го повтаря ме

Аз за 1ви път го направих като бях на 14 с гаджето ми. В тях бяхме, той ме покани уж да пием кафе, а пък то какво стана... С него ходих само около 2 седмици и нито аз го обичах, нито той мен, но не съжалявам. Оттогава връзките ми са по-сериозни, ама вече и от това ми писна...

Еми първият ми път беше на 15 и гопражих с гаджето ест с което ходихме 2-3 месеца
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Guest
    Hm na 15 bqh u nas 4akah celi 7 meseca no posle stana strahotno,oba4e hodihme samo 10 meseca vij tazi tema http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=150942

Ходехме повече от година преди да правим секс. Случи се на 16тия ми рожден ден в моята стая, докато компанията ни празнуваше в хола... Не че преди това нямахме шансове, или възможности... но тогава си беше момента и двамата си го усетихме. Бяхме заедно още много дълго време... Но всичко хубаво свършва рано или късно. А и people change and always leave. Въпреки това няма да го забравя, нито първия път, нито Него.
    The only truth they can accept is their own.

Град
    Montana
    Беше в детската стая вкъщи, бqх на 14~15, а преди мен бяха минали 2-ма души!!!
    Ръгай чушки у боба
    bla bla bla

Голям фен
    Град
    Pleven
    На планина- най-добре
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен
    Беше преди 10 дена На Нова година,след като всички налягахме в мойта стая.С гаджето ми бяхме на леглото ии...стана каквото стана.

на 15, в нас, ама не беше с гаджето, нито с любовта на живота ми

Град
    София
    Моят първи път е далеч от романтичните представи

На 17,с мъж от чата. Запознахме се,харесахме се и прайхме секс Всичко това стана за месец. Мда... общо 2 пъти се видяхме.
    Не съжалявам
    Smile!?

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    ууу курва....бъзик твое решение си е
    беше преди месец....ходим с нея вече осми месец и всичко е 6
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

на 16 със сегашното ми гадже...у тях....ходех ме едва 2 седмици...но сме си още заедно и се обичкаме
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Град
    до твоята звезда :)
    Преди 2 дена .. на 16 съм .. и отгоре даже .. хах С човека когото обичам ..определно .. Ходели сме месец .. после половин година ..разделяне, събиране .. ,но пак сме заедно .. друго начало .. надявам се ..

Ами направих го на 14 на 6.04.2006 в гаджето ми,което ми е и сегашно тогава бях на 14 и ходехме от 7 месеца и на седмия го напраихме и сега още сме заедно и мн се обичаме
    Не съм надута,а просто съм разглезена

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Понеже съм го казвала хиляди пъти, няма да се повтарям. ще отговоря на 3-тия въпрос-беше не с прекрасен човек, а с най-прекрасния мъж който познавам във всяко отношение..............Толкова съм щастлива с него и имам чувството, че ще литна от щастие.

Град
    София най-голямото село в БГ
    na 16 s segashnoto si gadje u tqh i produljavame da si go pravim a sled mesec i neshto stavam na 17

Мега фен Аватара на amatorium
    Na 14, v legloto na bratovched mi s edna mnogo otrakana tenisistka, koqto bqh bil na tenis. Beshe mnogo qka macka, no na mene mi beshe nervno i se predstavih zle. Ne sujalqvam. Beshe si trupka. Osvobodi me ot bremeto na devstvenostta
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    беше преди месец....ходим с нея вече осми месец и всичко е 6
    Абсолютно същата работа!Преди месец в тях и ходим с него 8 месец Странно.. Да не би ти да си моето гадже? Базикам се за последното
    Просто прави нещата така,че да караш околните да се усмихват и да си щастлив!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    На 15 бях, запознахме се и на втората ни среща - стана то каквото стана.

Ami az go napravih na 26.02.2006g kogavo bqh na 19 godini v Stara Zagora s togava6niq mi priqtel.Bqhme zaedno 5 meseca s nego

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от rakiq_lady
    Аз за 1ви път го направих като бях на 14 с гаджето ми. В тях бяхме, той ме покани уж да пием кафе, а пък то какво стана... С него ходих само около 2 седмици и нито аз го обичах, нито той мен, но не съжалявам. Оттогава връзките ми са по-сериозни, ама вече и от това ми писна...
    RESPECT

myxaxaxa tva momi4e me kefi.. pisna mi ot konserveni kytiii

malko spamq temata... ama prosto iskah da izkaja zadovolstvoto si ina4e sam devstvena de
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Бях на 16, бяхме заедно от почти 3 месеца, у дома ако не се лъжа. Ходихме общо 9 месеца, той е страхотен човек, много го обичах и се радвам, че първият ми път беше с него.

Ами аз малко бях подранила но грам не съжелявам. Направих го на 13 с бифшето ми гадже, у тях, на 6тия месец и после си ходихме още две години.. и така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си