.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    AMI I MOQTA KOSA E STRA6NO KADRAVA I GASTA,NO OFORMQM KADRICITE S RAZLI4NI KOZMETI4NI PRODUKTI I STAVA MN DOBRE!HARESVAM Q!KADRAVITE KOSI SA VESELI,I MNOOOGO SLADKI! PREDI MISLIH DA Q IZPRAVQM ,NO 1 4E 6TE Q SASIPQ I 2 4E PRIQTELQT MI HIPER MN SE RADVA NA KADRAVATA MI GRIVA!

Повече от фен
    хах споко уе някой си къдрят косите...аз примерно съм си момче и наскоро си пуснах коса (преди все бях гола глава ) и установих че ми е къдрава и си се накефих и вече над 2 години несъм се постригвал на някой и харесва на някой не ама важното е че мен си ме кефи кат ходя по улиците сички ме гледат се 1 съм избягал от сървайвър или некъф тарзан ама важното е че мен си ме кефи

Разбирам те повече от идеално, защото и аз съм със странна коса, само дето моята не е къдрава, ами чуплива и постоянно казват "всеки косъм е с различно мнение и посока"...отначало супер много се сдухвах, защото бях различна и така нататък, но в крайна сметка защо трябва да се призиняваш заради мнението на хора, които не са ти никакви...защо следващия път, когато те помолят да им подскажеш не се обърнеш и не кажеш "Не знам отговора" и ако пак кажат нещо от сорта, че се правиш им кажи "Може да съм всякаква, но си имам достойнство!"...
    Трябва да отстояваш позициите си.Не знам на колко си години, но колкото от по-рано се научиш толкова по-добре.Винаги ще има хора, които ще искат да ти скапят настроението и живота като цяло.Хора, които ще искат да те накарат да се чувстваш като нищожество и да те смажат.Трябва да го преодолееш и да се научиш да не се предаваш лесно.Сигурна съм, че има поне 1 човек от класа ти, на който не му пука каква ти е косата, а какво има под нея..опитай се да спечелиш симпатиите на по-свестните(така да ги наречем) ти съученици и да се движиш с тях, ако нямаш с кой друг.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз пък искам да имам като твоята коса,сигурна съм,че си си супер а това,че те са недоразвити глупаци си е техен проблем.Хич да не ти пука мила

да не ти пука!!! Просто ти завиждат щот сигурно косите има са сухи и изгорени като слама от разните му там маши и преси.. Пък и по хубаво да имаш гъста коса отколкото само 10 косъма на главата и да се чудип кво да ги прайш. И аз съм с гъста коса ма не ми дреме аз си харесвам къдриците, на който не му хареса негов проблем

Бахти тъпаците.И аз съм с къдрава коса,но на мен ми казват,че е много хубава. Адски много хора искат да са с къдрава коса.Зависи какво впечатление правиш мила.Когато покажеш,че се чустваш добре с външността и личността си,тогава ще видиш положителна промяна. Отпусни се ,усмихни се и да не ти пука.Бъди винаги позиивно настроена и не обръщай внимание на тези,които говорят гадни неща.Така броят им (прогресивно) ще намалее.Успех!

mersi na vsi4kii sega pone razbrah 4e ne sum edinstvenata s kudrava kosa na koqto seki kosum si ima svoe mnenie

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Е какво лошо има в къдравата коса ? Момичето, което харесвам е с такава и Въпроса не е до косата, ти явно си прекалено добра, кротка и тиха и за това ти се качват на главата. При мен е по-лесно, защото съм момче и от малък респектирам останалите и се държа малко по-сурово. Ти ако си гаднярка няма да те закачат изобщо. Така е в училище, добрите момичета/момчета са обект на подигравки
    Jebem te u usta, jebem te u oko

неска залрепих шамар на една кучка от класа щото вече ми писна бати

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    no men mi stava i mn gadno ot tova 4e za posledna godina sum s tozi klas (7 kl sumi 6tekandidatstvam) i ottam imam samo 3 istinski priqtelki i 1 isatinski priqtel i samo za tqh m ie mu4no [/quote]

Съветче- не ги забравяй-и аз като се преместих ми беше гадно, но си ги посещавам вс седмица.Иначе ,повярвай ми, ше се отдалечите, а ЦЕЛИ 3 приятелки и 1 пиятел на вс отгоре хи не са малко!
    На мен най-добрата ми фр ще се мести при мен 2-я срок
    И др година новите ти съученици трябва да видвт 1 момиче с високо самочувствие,за да не се повтаря историята

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

И след всичкото унижение,на което те подлагат,ти продължаваш да им помагаш,уреждаш...момиче,ст гни се и прояви характер.Аз преди имах подобен проблем,само че за мене коментара беше,че съм дебела.Да,обаче размислих и видях,че няма смисъл всеки път да млъквам и да спичам.Повдигнах и самочувствието,сега имам страшно мн фр и никой не смее и дума да ми каже.Успех!

Виж ся ще им събираш пари за всяко уреждане и приписване. 5 лв да разбере дали някой я харесва или не. След това вземаш тея кинти дето си изкарала и събираш приятелки от махалата да ходите да се черпите.

Голям фен
    Лапешки истории
    Don't worry, be happy!

Аз винаги се притеснявам от разни такива неща-подигравки и прочие,впечатлявам се и започвам да го мисля,но не бива да обръщаш внимание на такива неща.Знам,че е мнооого трудо да не се впечатляваш,но се опитай,миличка! Е** им майката на другите и гледай на теб да ти е добре,както се казва

хмм... чувстваш се пренебрегната и винаги научаваш всичко последна,тогава искам да цитирам една мислъл:"тръгни си един миг,преди да си станал излишен"-Мадона
    чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!

Град
    ВарНа, МоРеТо, СиНиТе ВъЛнИ... :) :) :)
    и аз съм със същия проблем, постоянно ме обиждат зарад косата ми какво да направя няма да си я тормозя постоянно да я изправям с преса, постоянно да я горя...как ли пък не ... те ни обиждат така, защото просто завиждат ми би трябвало да не им обръщаме внимание на тези злобари ... но не винаги е лесно ( на мен пък ми викат рошла, върколак...) ми да пък къдравичка, обемна и малко бухнала ми е косата и какво от това? това съм аз! мисля че не трябва да се срамуваш от косата си, а да не ти пука какво си мислят останалите...макар да не е лесно...
    ...ThIs Is 10% LuCk, 20%sKiLL, 15% c0nCeNtRaTeD p0wEr oF wILL, 5% pLeaSuRe, 5% PaIn aNd 100% ReAs0n t0 ReMeMbEr ThE NaMe...

УфФ Нямам такива проблеми днес ме питаха защо съм толкова надарена от природата?(но да не забравяме че момчетата са тъпи)понякога де
    SsLaDi4kOTo0_Elly

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Spox mila i az sam s kadravka kosa,no tam ni e 4ara nali taka? Qvno tvoite sau4enici i sau4eni4ki sa mn tapi hora.I ne osaznavat vatre6nata krasota na 4ovek.Za6to ne pogovir6 s tqh i si izqsnete ne6tata,za6to sa vsi4kite tezi podigravki i obidi?Ako sled razgovora prodaljat s tezi prostotii tegli im po edna maina i ne im obra6tai vnimanie taka i te 6te sprat.A otnosno tva,4e te iskat samo da im var6i6 uslugi stapi si na krakata i proqvi harakter togava 6te razberat,4e ne si nqkoq sduhana i otstoqva6 poziciqta si.Varvi s visoko vdignata glava i da ne ti puka ot ni6to i nikoi.Ako iska6 mi pi6i na LS da pogovorim po toq vapros.Uspeh4eta!!!!!! =D>
    +1 Успех !

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    mi na4i mersi na vsi4ki za pomo6tta ii mi az sum na 13,podstrigvam si vruh4etata na 1 mesec nai mngo mesec i polovina i kolkoto po dulga mi stava kosata tolkova pove4e se nakudrq ama az sum inat i do dnes ne sum se izpravqla za daskalo samo 1 put se izpravih za 3-4 4asa prosto da vida kak mi sedi i se haresah no ne iskam da si gra kosata i taka i mn mersi mackii evala 6te se opitam da napravq tova koeto mi kazahte,no men mi stava i mn gadno ot tova 4e za posledna godina sum s tozi klas (7 kl sumi 6tekandidatstvam) i ottam imam samo 3 istinski priqtelki i 1 isatinski priqtel i samo za tqh m ie mu4no
    важно е, че имаш и тях...някои хора и толкова си нямат...разчитай само на истинскити си приятели, не обръщай внимание на другите мухльовци от твоя клас, дръж се на положение и ги заебавай...и...повярвай ми...причината, че не те харесват, не се състои в това, че имаш къдрава коса...просто са видели, че им обръщаш внимание, и са решили да ти се подиграват за първото хрумнало в кухите им главици нещо...айде главата високо горе и късмет

Супер фен Аватара на oTPoBHa

Re: Ниско самочувствие,чувствам се пренебрегната...

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    Моля ви за съвет,вие имате ли (имали ли сте)такъв проблем-винаги разбирате последни нещата,момчетата постоянно ви се подиграват ( и то само заради 1 нещо,което ще спомена по-нататък),дори и момичетата не спират да ми се смеят или да си подшушкват разни неща зад гърба ми.Подиграват ми се не защото съм дебела,не защото съм ниска,а само и единствено заради косата ми,защото е къдрава и гъста и не е права като на другите момичета( измислят ми всевъзможни прякори-зелка,рунтавата и т.н.).Това супер много ме смущава и почти всяка вечер плача просто не издържам,а когато става въпрос за подсказване или за така нареченото "уреждане" на нещо (от сорта ще кажеш ли на тва момче на онва момиче и т.н. Ще ми помогнеш ли да разбера дали той/тя мехаресва и всякви такива неща,всичко за което се сетите) и ме помолят аз не им оказвам защото просто не мога а и не искам защото иначе почват коментарите от сорта оная рунтавата,рошавата и т.н. неще да подсказва тя най-голямата зубърка в класа,бахти тъпачката за квото и да е и мен ми става още по гадно.Моля ви за съвет,защото самочувствието ми е сигурно 10 от 1 до 100
    благодаря на тези,които са прочели поста ми и ще се опитат да ми помогнат!
    П.С. извинявам се за правописни грешки или пропуснати запетаи или главни букви,но не съм гледала специално какпиша и къде трябва да се сложат запетайки и т.н.

Редактирано от-ЦвЕтИт0

1-ва точка.
    свиквай, дете.. в живота проблемите са къде-къде по-сложни от това, че някои твои "приятелки" те обиждат заради косата ти и ти сдухваш..
    изложи проблема си във форум дечица.нет и те ще те посъветват какво да направиш, че да не те "ебават" другарчетата (ебавай се и ти демек.. да)

Град
    Карнобат
    Да не ти пука. Хората не са еднакви,просто не им обръщай внимание,а и може да нпаравиш нещо за да си пооправиш косата,слагай и някакви балсами,маски нз точно каква ти е косата ама има решение,само трябва да го намериш
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си