- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- :PpP...TeMa sAmO zA fAsHioNi... :PpP
tOvA e TeMa sAmO zA fAsHiOnItE...aKo nE sI fAsHion
pOnE kAjI mNeNiEtO sI zA tQxX...
/~|~\FASHION STYLE FOREVER/~|~\
/~\`fAsHioN sTyLe oNly[!] /~\`
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Пич, аде ся
|\/||\|0oOoUuU 5aAa@ Q|<!iIi 5!Ии4|<IiI7!ИиИи
:Д
Възхищаваме им се...
dA nQmA dA e zLe dA pYsNeTe nQkъЪv kOmEnTaR
![]()
You are fashion ... i have my own style![]()
не осъзнавате ли че вече СТЕ смешни ... ходите ми с некфи очилца и измислено самочуствие ... пф ... некфи сте са надулиии отсекаде ама иначе за нищо не ставатеи аз си имам самочуствие амааа няма да хода и да се прая на нещо което не съм , и очилца си имам от тия дет скриват лицето , ама не съм фешън - и вие не сте ама са прайте... смехх бате неам думи
![]()
аре дай една снимка да те вида кфа си фешънка890438290438920% съм сигорна че си някоя изключително зле
![]()
Napalno podkrepqm mnenietoПървоначално написано от EJI4eTy
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
АА любимата ми тема!!Така се нервя като видя някакъв мазен фешън със типичните селски очилца и сложил някакави парцалки и вече се мисли за голямата работа!!Толкова сте много,толкова сте еднакви и най-вече толкова сте смешни и селски.Ама ходете си така,правете си кефа и се мислете за великите фешънярчета.Има купища като вас![]()
Хах ... интересна темичка ...
Не мога да разбера за кво по дяволите едно 90 процента от днешните тинейджъри ми е тръгнало да ми се отркоява със "свой собствен" стил било то е/имо, фешън, нещастаник .... Мислите си, че като се облечете малко "по-различно" (всичките сте еднакви до дупка!!!) сте различни от другите.Сладури.... Не стилът ти на обличане те прави различен, а начинът ти на мислене, характерът ти! Толкова ли не можете да си облечете една тениска, дънчици и маратонки и да си свиркате ?!??! Нееееее , трябва да се нагримосате! Ама хубавичко! Така че всеки месец да си купувате нови и по-скъпи гримове! Трябва да си обелчете поличка тип колан, да сложите ботушки на токчета, очилца и да тръгнете право към .... да, нали .... И кво? По-умни ли сте така? По-добър начин на живот ли водите? Проебали сте се на 12 и си мислите, че сте големата работа ....
П.С: Няма смисъл да ме нападате - не ми пука за мнението на празноглави хора, пък и едвали пак ще отворя тази тема!
П.С2: Извинявам се за граматичните грешките, но ми се спи.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Дайте снимки на фешъни ? Мамка му , пак съм назад!
хахаха Ти си от 2-ро нали ? .. ей ща бия значи кви са тия теми бе..пиши ми ЛС !!
Подкрепям мнението на Българина.
Исках само да допалня че повечето които се праят на най големите " фешани" не ги виждам по баровете и дискотеките за тях попрището е даскалото говорим за 13 14 15 годишните наликво е тва незнам
а ако си мислите че някои ви забелязва жестоко се лъжете..
И само да ви напомня на тези които се кипрят толкова мн за даскало
Малки дами вие правите ревю там кадето нормалните хора изстрезняват![]()
много точно казаноПървоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
![]()
мне не е зле,ама с тая фешън мания изглежда така .. иначе си е мн свястно момичето ..Първоначално написано от EJI4eTy
890438290438920%???mN qKo 4islo
kъrti
![]()
ми те фешъните не слушат ли чалга (think).Иначе по темата,ми преди ме кефеха,но сега вече не,всеки си мисли,че е различен,оригинален,но всъщност има хиляди като него.И много ме дразнят момчететата фешъни,които се правят на биячи и на голяма работаПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
Въй,въй чудя се кои са повече в последно време-имотата или фешъните.Всеки претендира,че си има собствен вкус и право на избор,ам окей правете каквото искате,ама не ни занимавайте постоянно с вас и с жалките ви опити да бъдете забелязани.Това просто няма как да стане,докато не се промените и не разберете,че в това да изглеждате еднакви и да се държите като тъпи лигли,няма нищо ново,интерестно и т.н...![]()
Фешъните се вайкат,ако им се развали косичката или недай си боже си ожулят очилцита,ццц каква драма само,ам,а не си давате сметка,че някои хора имат доста по-сериозни проблеми...Ох,спирам вече,че нещо много почнах да злобея.Има и фешъни дето що годе ме радват,ама повечето не важат..
П.С-Нямам нищо лично към авторката на темата.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ебати тъпата анкета, само се чудя тя ли е по-тъпа или фешъните![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
http://fuckthenorm.blogspot.com/2007...g-post_25.html
tva e qko za fe6unite!!!!!!!!
http://fuckthenorm.blogspot.com/2007...g-post_27.html tva e dobro
fashion fashionn ko sichki si mislite che za da si fashion trqq si s ochila??? izo0bshu ne e teka sichku e vapro0s do lichni predpUuchitaniq
halino0r e права, момичето е много свястно,аз също я познавам на живо .. Ноо с този fashion-style малко се развали .. много се промени.Иначе аз фешъните не ги харесвам много-много .. и много се дразня от ей тва писане ТаКаАа...
Освен да си слагат очилца фешъните започнаха и със селско писане на някакъв странен език,който не се казва Български![]()
![]()
![]()
Прав си !!!Първоначално написано от karit0
![]()
Нека си тъпеят, мен не ми пречи, даже е по-дбре така.![]()