- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- :PpP...TeMa sAmO zA fAsHioNi... :PpP
Ej 4i I qKyyy D@ Si f@610n! OtiV@M d@ s1 kYpQ r0zOv@@ bLysK@@@ i r0zOv1 O4il@@@!!!![]()
VиНъГи съМ сЕ чUдИL щО ПiШеТе КаТУуУу МайМуНа сЕдНаЛа На ПСтУуУУуу ? МоДнЪ рАУТъ Уе БеБзЗЗ
Jebem te u usta, jebem te u oko
v anketata 6to nqma otgovor:mnogo ste tapi i smotani??
az nqma da glasyva 6oto mrazq fe6an4eta.
pff.taq tema mi dosku4ai az predi pi6eh nqkvo 6antavo s malki i golemi bukvi ama ve4e i men po4na da me drazni
![]()
/~\`fAsHioN sTyLe oNly[!] /~\`
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Мнение ли?
Излишно е..![]()
Все едно като си го кажа ще се промени нещо..
Тъпи и страшно дразнят с умните си изречения : ( към момиче) аве кучко де ми отиде цигарето пусито ми ше ме заболи без цигаре .... ама нали взе от онея леките ,розовките с вкус на ягода ..... трябва да съм сладка пред новото ми гадже ве бебси... аре дай ми муцка .... ОЛЕ !!! сега се сетих ма кучко трябваше да си купя от новите очила на диор дето бяха колкото лицето ми че да не ми се вижда конската физиономияи да не забрайш розовките дъвки
( П.С. Тея са зелени
)
Жалки сте. Като пишете разчанчено и ходите с шантави дрешки от Илиянци си мислите, че сте интересни а общо взето сте еднакви, ама даже има малка устременост кой е най-тъп и странен![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
ЪъЪЪ ВеРнУу Ли ВеЕе![]()
![]()
Толкова сте смешни ..Създателката на темата,това че пишеш п0 Т0ЗиИи НаЧ1н и обуваш адидаски от най-грозните не те прави фешън миличка.С парцалките от Илиенци фешън не се става.Вероятно ходиш в иначе толкова ФеШЪъЪЪъЪн "дискотеката" Амор ? Айде със здраве
![]()
Това,че нямам изрази в ника от рода на 'kotence,pisence,sladurche,f,sexy,или baby' не ме прави момче !!
>•Аз и тИ.?!?.. ОтНоВо.-ПФф пАк мЕчТиИ.слОЖиХ eNd-Ъ нА тАя сМеШкА..дА сЕ зАнИмАВам с теБ БешЕ гРуБа гРеШка..ГлЕдАм Те ОтСтрАнИ .Да сЕ смЕя Ли Да ПлаЧа Ли!?.нЕзНаМ. МоТаЕш сЕ с ГъРл`чЕтА лЕкА По ЛеКа сТАаШ К`аТ тЯхХ
kvi sa tiq temi we!da si fashion ne zna4i da si mn namacana i da se oble4e6 kat kurva-s kasata pola nekvi tapi o4ila!po-dobre da si s po-obiknoveni drehi koito oba4e stoqt mn originalno!
Emm kvo ne e li taka?!![]()
koito me podkrepq da pi6e!!!