.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Искам да правим секс утре, а съм неразположенна!

xora neska mi doide sq ve4erta...puk utre iskam da pravq sex s moq priqtel nqma da mi e za purvi put!Prosto rqdko se vijdame...Ta Vuprosa mi e dali ako piq vitamin C 6te mi spre izcqlo za utre?!i koga trqbva da go piq i kolko hap4eta mersi predvaritelno

т.7
    krem4et0

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    ко щеш 1 кофа витамин С изпий няа стане работата до утре...най хубу ръгай един тампон и действай...макар че не ти препоръчвам
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Не се притеснявай слагате една кърпа под дупето и нямаш проблеми дори възбудата е по-голяма ...поне при мен! А може и с специални тампони ,но първо че са много скъпи второ са много неудобни ! Това ми е мнението ти си решаваш

Голям фен
    Под душа може би ? Нз просто идея

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Под душа може би ? Нз просто идея
    +1 :P

am tva za tampona da vi kaja ne6to ne mi dopada....a ina4e moq prqtel kato vidi kruv i mu stava lo6o.... i za tova !

Цитирай Първоначално написано от dim_DB
    am tva za tampona da vi kaja ne6to ne mi dopada....a ina4e moq prqtel kato vidi kruv i mu stava lo6o.... i za tova !
    еми... като не иска да вижда кръв, няма да види и секс

Голям фен
    Хаха тва не е проблем .. дано само не припада като е в ерекция че тогава лошо

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Хаха тва не е проблем .. дано само не припада като е в ерекция че тогава лошо
    a s vitamin c kvo 6e stane

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    S vitamin C ni6to niama da stane.Ako vi e gnys ot kruv ideiata za pod dy6a ne e lo6a...Ina4e ne se se6tam kakvo drygo moje da napavite...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]
    еми... като не иска да вижда кръв, няма да види и секс
    Обичам те

Повече от фен
    Ами тогава остават само два варианта или под душа или да го отложите, прелагам под душа, много е възбуждащо.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Re: mhm utre sex..?

xora neska mi doide sq ve4erta...puk utre iskam da pravq sex s moq priqtel nqma da mi e za purvi put!Prosto rqdko se vijdame...Ta Vuprosa mi e dali ako piq vitamin C 6te mi spre izcqlo za utre?!i koga trqbva da go piq i kolko hap4eta mersi predvaritelno

скапа заправи за тези житамин4ета нищо няма да ти помогнат...по принцип когато ас сам неразположена с приятелят ми го правим в банята...страхотно е...опитаи няма да сажаляжаш
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

ц ц ц...е под душа..но най-добрия вариянт е да не го правите просто..предполагам нищо няма да стане ако го отложите..

Пробвай с лепенки за отказване на цигарите или пък зелева чорба.

ПС : МАЛЕЕ ТЪПИ СТЕ КАТО ГЪЗЗЗ ( с извинение към задните ми части )

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    мда зелева чорба или чесън...може и лук...веднага ще му спадне и си спасена
    А тва за душа....давай мноо губиш ако не пробваш...(искам и аз )
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Голям фен
    Град
    Pleven
    И ние сега как да ти помогнем според теб? Да си мислила по-рано- утре секс няма да видиш
    Blame the sin, not the sinner.

аве що не пробваш с ония отровните хапчета дето деистват след 6 часа тааа... 5 часа преди да почнете пиеш 1 и после 1 час работа! таман приятелят ти припада ти умираш и край на мъките в даскало :P
    ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!

Има много теми свързани с този проблем. Цъкни на търсачката и напиши "френска Любов"

Мега фен Аватара на amatorium
    Hvani si gadje-vampir
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си